Catering > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Catering > 14 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Palace Catering
http://www.palacecatering.hu/

Fő profilunk protokoll, dísz- és gálarendezvények szervezése és bonyolítása. Célunk, hogy a rendezvények szervezésével járó gondokat levegyük megrendelőink válláról, és mindenirányú igényüknek megfeleljünk. Kívánság szerint biztosítjuk a rendezvény helyszínét, az igényelt magas színvonalú technikát és dekorációt. Megvalósítunk minden elképzelt és képzeletet felülmúló műsort, programot, legyen az opera-díszelőadás, balett-gála, operett és varieté műsor, korabeli és folklór program, egyedileg összeállított produkció, vagy akár tűzijáték is.

Palace Catering
Parteam Catering Kft.
http://www.parteam.hu/

A Parteam Catering Kft-t azért hoztuk létre 1992-ben, hogy megoldjuk a rendezvényszervezés apró részletkérdéseit, ha Ön híján van időnek, energiának és természetesen megfelelő szakembernek.

Parteam Catering Kft.
Gála - élmény és minőség
http://www.gala.hu/

Gála Eseményszervező Kft. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy komplex rendezvények megvalósításához mindent megadjunk megbízóinknak, ne csak a gasztronómiai különlegességeket, hanem rendkívüli élményt nyújtsunk. 1132 Budapest Victor Hugo utca 11-15.

Gála - élmény és minőség
Csokoládé Fontana Csokiszökőkút
http://www.csokoladefontana.hu

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a különleges csokiszökőkút szolgáltatásunkat. Lehet esküvő, sajtófogadás, sportesemény, partner parti, nyitó buli, születésnap… A friss trópusi gyümölcs-oázisból magasra törő eredeti, folyékony belga csokoládé minden eddigi élményt felülmúl. Ha igazi felejthetetlen élményt szeretne szerezni vendégeinek, ne habozzon, kérjen ajánlatot MOST az Ön Csokiszökőkútjára!

Csokoládé Fontana Csokiszökőkút
Corvina Partyservice
http://www.corvinapartyservice.hu/

Cégünk vállalja rendezvények magas színvonalú szervezését, lebonyolítását. Biztosítjuk az igényes helyszínt, berendezést, udvarias személyzetet, a különleges menüt és minden egyebet, ami az esemény sikeres megvalósításához szükséges. Szolgáltatásaink minőségéért sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező, több nyelvet beszélő, fiatal és kreatív szakemberek felelnek, akik udvarias, észrevétlen munkájukkal járulnak hozzá a vendégek önfeledt szórakozásához.

Corvina Partyservice
Éden Catering
http://www.edencatering.hu/

Az Éden Catering profilja elsősorban a nagy létszámú, illetve a tömegrendezvények vendéglátásának biztosítása, munkahelyi étkeztetés, étel kiszállítás, illetve kizárólagos catering cégként vagyunk jelen a Kincsem Park egész területén, ahol a rendezvények vendéglátásának lebonyolítása mellett üzemeltetjük az ügető-, és galopp versenyek alkalmával nyitva tartó büféket, illetve a Panoráma VIP éttermet. Étlapunk minden esetben házias, melyben a napi menü mellett, szezonális ételekben, és ráadásként receptekben is gazdag.

Éden Catering
K. Catering Rendezvényszervező Kft.
http://www.hotellaroba.hu/

Cégünk országos működési területtel rendelkezik, rendezvényeinek nagyobb százalékát Budapesten a többit a partnereink által kiválasztott helyen bonyolítjuk bármely városban vagy településen. Partnereink olyan cégek, magánszemélyek, akik gondot fordítanak arra, hogy rendezvényeik színvonalasak legyenek és ennek megszervezésével járó gondokat nem akarják magukra vállalni.

K. Catering Rendezvényszervező Kft.
Night-Day Event & Catering
http://www.night-day.hu/

Éjjel-nappal az önök sikerén dolgozunk! Csapatunk az „öreg rókák” tapasztalatát, körül­te­kin­té­sét és a fiatalok lendületét és kreativitását összekovácsolva nyújt teljes körű rendezvény­szer­ve­ző és catering szol­gál­tatást a Megrendelői számára. Minden eseményt, a Megrendelő cég arculatára sza­bunk. A kommunikációs célt szem előtt tartva, új­szerű mód­sze­rek­kel tesszük egyedivé ren­dez­vé­nyét. Kis létszámú szer­ve­ze­tünk, hatékony erőforrás kihasználtságunk lehetővé teszi, hogy Ügyfeleink szá­mára optimális, gazdaságos meg­ol­dá­sokat kínál­junk.

Night-Day Event & Catering
Green Aple Event & Catering
http://www.greenapple.hu/

Eseményszervezés, színvonalas vendéglátás. A Green Apple Event & Catering Kft. "friss gyümölcs˝ a rendezvényszervezés és lebonyolítás piacán. Kapcsolati és tapasztalati tőkénket teljeskörű szolgáltató, és lebonyolítóként kamatoztatjuk.

Green Aple Event & Catering
Svédasztal
http://xn--svdasztal-c4a.hu

A svédasztal kiváló lehetőséget nyújt a legkülönbözőbb rendezvények lebonyolítására, mert kínálata bőségével biztosítja a társaság minden tagjának megelégedését. Nincs szükség egységes menü rendelésére, nem kell alkalmazkodni a különböző étvágyú vendégek igényeihez, és az italfogyasztás mennyisége sem jelent gondot, nagy anyagi megterhelést. Ételkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a nemzetközi konyha kedvelői épp úgy kedvükre válogathassanak az ínyencségek között, mint a hagyományos ízek hívei, valamint a reformkonyha követőinek és a vegetáriánusoknak is kedvezzünk.

Svédasztal
Catering Art Party Service
http://cateringart.eu

Ha gondot okoz az esküvőd vagy egyéb rendezvényed megszervezése, mindenben a segítségedre leszünk. Budapesten és környékén 39 remek esküvői helyszín ajánlatunk van. Miért ne feszítenéd szét a hagyományos éttermi vendéglátás kereteit. Az esküvőd napja egyedi és különleges. Rendezz állófogadást vagy grillpartit. Különösen költségkímélő megoldásokat tudunk ajánlani ha a rendelkezésedre áll egy nagy kert vagy tudsz egy jó helyet a partid számára. az esküvő és rendezvényszervezés terén sokéves tapasztalattal rendelkezünk. Kreatív udvarias csapattal és modern, profi felszereléssel állunk a rendelkezésedre. További részletekért látogass el weboldalunkra.

Catering Art Party Service
Fine Dine Catering: Rendezvények szervezése
http://www.finedinecatering.hu

Problémát jelent Önnek a rendezvényszervezés? Szóval inkább egy rendezvényszervező cég szakértelmét igényelné ? Sok időt és stresszelést megspórolhat akkor, ha profikra bízza a lebonyolítást! A garantált végeredményről nem is szólva. Catering szolgáltatás kéréséhez keresse fel a Fine Dine Cateringet, Budapesten! Ennek hála a különféle állófogadás és rendezvények szervezése szakemberek közreműködésével valósulhatnak meg. A konferencia szervezés épp olyan lényeges, mint bármiféle egyéb Budapesti rendezvény lebonyolítása. Pontosan ezért lényeges a minőségi catering szolgáltatás megléte.

Fine Dine Catering: Rendezvények szervezése
Akadémia Klub - Catering, rendezvényszervezés
http://www.akademiaklub.hu/

Az Akadémia Klub egy gyönyörű helyszín az MTA épületén belül, egyben étterem, galéria, valamint kiváló helyszín, ha rendezvényeket szeretnénk lebonyolítani.

Akadémia Klub - Catering, rendezvényszervezés
Pirítós Catering - legyen sikeres a rendezvénye
https://piritoscatering.hu/hu/ajanlatkeres

Közel 10 éves tapasztalattal állunk rendelkezésedre catering szolgáltatás és rendezvényszervezés terén. Legyen szó gálavacsoráról, esküvőről, fogadásról vagy céges rendezvényekről, a Pirítós Cateringre mindig számíthatsz. Tekintsd meg honlapunkat!

Pirítós Catering - legyen sikeres a rendezvénye
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 478 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 478 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11657