Csapatépítő tréning > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Csapatépítő tréning > 36 weboldal. Kategória leírása:

rendezvenyszervezes.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Sétarepülés csapatépítés
Sétarepülés csapatépítés
http://animax.hu

Cégek, társaságok számára csapatépítő tréningek, túrák szervezése. Sétarepülés, ejtőernyőzés,, lovas túrák. Kiváló üzleti ajándék utalvány formájában.

animax.hu
Aktív Csapatépítés Egerben, környékén és az Egri Várban
Aktív Csapatépítés Egerben, környékén és az Egri Várban
http://www.csapatepites-egerben.hu/

Csapatépítő és outdoor tréningek, családi napok, lovas programok. Extrém hagyományőrző tréning az Egri Várban.

www.csapatepites-egerben.hu
Csapatépítés Egerben- Outdoor és csapatépítő tréningek
Csapatépítés Egerben- Outdoor és csapatépítő tréningek
http://www.csapatepites-egerben.hu

Csapatépítés Egerben- Outdoor és csapatépítő tréningek Egerben, környékén és az Egri Várban

www.csapatepites-egerben.hu
Gokart verseny a Hungaroringen
Gokart verseny a Hungaroringen
http://www.hungaroringkartcenter.hu/

A gokart versenypálya Budapesttől pár percre, a Formula 1-es versenypálya közepén lett kialakítva. A profi és technikás pálya izgalmas versenyek, csapatépítés rendezésére alkalmas.

www.hungaroringkartcenter.hu
Adventúra - Csapatépítő tréning
Adventúra - Csapatépítő tréning
http://www.adventura.hu/

A koncentrációs, improvizációs, kombinatív készségek, a stressztűrő- és helyzetfelismerő képesség, a kommunikációs készség csírái mindenkiben megvannak, de ezek kibontakoztatását ösztönözni kell! Programjainkat úgy állítottuk össze, hogy ezeknek a készségfelesztéseknek az alapjai legyenek és ne a sablonos, hétköznapi élet megszokott elemeire épüljenek, hanem hogy a résztvevők „extrém” körülmények között próbálhassák ki önmagukat. Iroda és levélcím: 2131 Göd, Bajcsy-Zs. u. 6/1.

www.adventura.hu
Aktívcsapat.hu
Aktívcsapat.hu
http://www.aktivcsapat.hu/

Aktív csapat - Csapatépítő programajánlatok. Az Aktív Csapat létrehozásával cégünk olyan indoor és outdoor csapatépítő programokat kínál az Önök részére, amely megkönnyíti a kollégák beilleszkedését az új környezetbe, erősíti a csapatmunkát, elősegíti az egyéniségek kibontakozását és a rejtett képességek megismerését. Az incentive programjaink pedig tökéletes lehetőséget teremtenek arra, hogy elismerjük kollégáink eredményeit és hogy ápoljuk személyes kapcsolatainkat ügyfeleinkkel.

www.aktivcsapat.hu
Waterworld - Csapatépítés - Céges rendezvények
Waterworld - Csapatépítés - Céges rendezvények
http://www.cegesrendezvenyek.hu/

Waterworld Parkunk Budapest közelében, mintegy 25 km-re, Dunavarsány mellett az 51-es út 29-es kilométerkõjénél található. Fõ profilunk céges rendezvények, partik, fogadások, csapatépítõ tréningek lebonyolítása, megszervezése. A 25 hektáros területen fekszik tavunk. Nyugodt, természetes környezetben, sporttal, csapatjátékokkal, színes, változatos programokkal biztosítjuk a hozzánk látogató kikapcsolódását.

www.cegesrendezvenyek.hu
Csapatépítés a levegőben
Csapatépítés a levegőben
http://www.ha-ser.hu/

Cégünk vállal csapatépítő tréningek szervezését. írja meg, hogy hány föről lenne szó, és mi készítünk egy ajánlatot. Lehetőség van a vitorlázotól a motoros sétarepülésig mindenre.

www.ha-ser.hu
ACT Csapatépítés
ACT Csapatépítés
http://www.atlantischild.hu/

Hegymászás, és egyéb csapatépítési tevékenységek az Atlantis Child Trainer Kft-nál Dobogókőn!

www.atlantischild.hu
Activiteam-Art - csapatépítés felsőfokon
Activiteam-Art - csapatépítés felsőfokon
http://www.kreativprogramok.hu

Csapatépítő tréningek profiktól, kültéren, és beltéren egyaránt. A 10 éves szakmai tapasztalat, a több száz sikeresen lebonyolított csapatépítő tréning garancia arra, hogy az Ön rendezvénye is emlékezetes és sikeres legyen. Saját készítésű játékaink, tapasztalt színész-animátor csapatunk bármilyen tréninget tökéletessé varázsol!

www.kreativprogramok.hu
Céges csapatépítés a Balatonnál
Céges csapatépítés a Balatonnál
http://www.pinkoczicsarda.hu/rendezvenyek

Szeretné munkatársait egy hatékony egységgé kovácsolni? Vagy csak jutalmazná őket a munkájukért? Netán külföldi partnereit szeretné lenyűgözni egy különleges programmal? Ha Önnek a szórakoztató programokon kívül fontos az, hogy rendezvényén kiváló minőségű ételeket szolgáljanak fel, hogy kitűnő pálinkákkal és borokkal kedveskedhessen vendégeinek, hogy Partnerei egy különleges emlékkel térjenek haza Öntől, akkor Önnek a Pinkóczi Csárda az ideális választás! Felújított éttermünk 150 főig a rendelkezésére áll!

www.pinkoczicsarda.hu
Csapatépítő játékok a Kalanderdőben
Csapatépítő játékok a Kalanderdőben
http://kalanderdo.hu/csapatepito-trening/csapatepito-jatekok-trening-feladatok/

A Kalanderdő rengeteg outdoor programmal várja a kalandvágyókat, legyen szó baráti, családi szórakozásról, vagy kisvállalkozások csapatépítéséről, cégek csapatépítő tréningjeiről. Például különböző jellegű és nehézségű kötélpályák közül választhatnak, pöröghetnek a bungee trambulinon, és az íjászattal is megismerkedhetnek. Az izgalomra vágyók kipróbálhatják lézerharc játékunkat, akik pedig szeretik a száguldást, azoknak a monsterroller (hegyi roller) izgalmas pályáit ajánljuk. Mi garantáljuk a megfelelő adrenalin-mennyiséget, te csak kényelmes öltözéket és a vállalkozókedved hozd magaddal! Ha munkatársaiddal érkezel, és közös élményekre vágysz, mi azt is megszervezzük, legyen szó sziklamászásról, barangolásról a Bükkben vagy egy vidám csapatépítő tréningről.

kalanderdo.hu
Pániq Szoba szabadulós játék Budapesten
Pániq Szoba szabadulós játék Budapesten
http://www.paniqszoba.hu

Budapest legizgalmasabb szabadulós játéka csapatok számára. Egy szoba tele fejtörőkkel, kódokkal és rejtvényekkel. Szerezzétek meg együtt a kulcsot és szabaduljatok a Pániq szoba sötét szobájából. Vajon kijuttok 60 perc alatt vagy örökre a szoba rabjai maradtok?

www.paniqszoba.hu
Balaton Konferencia
Balaton Konferencia
http://www.balatonkonferencia.hu/csapatepites.php

Napjainkban egyre fontosabb szerepet kapnak az ún. céges csapatépítő tréning néven elhíresült foglalkozások. A munkatársak jobb megismerését, a kikapcsolódást és a legkülönbözőbb helyzetekben és helyszíneken való helytállást célul kitűző programok keretében, kedvünkre válogathatunk a vízi, a szárazföldi vagy akár egy távoli világot és régebbi korokat idéző helyzetek izgalmas kínálata között.

www.balatonkonferencia.hu
CSInt Tanácsadó Kft.
CSInt Tanácsadó Kft.
http://www.csint.hu/

Jelmondatunk - "A sikert tanítjuk!" -, elkötelezettségünket jelenti a jó minőségű, gyakorlatban használható és megfizethető árú tréningek, képzéssorozatok és szolgáltatások iránt, hogy ügyfeleink segítségünkkel sikeresebbek és nyereségesebbek legyenek, munkájukat jobban és hatékonyabban végezhessék. Cégünk - több mint egy évtizedes gyakorlati tapasztalataira építve -, elsősorban képzési és a hozzá kapcsolódó tanácsadási tevékenységet folytat a következő területeken: Értékesítési tréningek, Csapatépítő tréningek, Vezetői tréningek.

www.csint.hu
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 500 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 500 | Várakozó linkek: 11 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 13459