Csapatépítő tréning > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Csapatépítő tréning > 36 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Sétarepülés csapatépítés
http://animax.hu

Cégek, társaságok számára csapatépítő tréningek, túrák szervezése. Sétarepülés, ejtőernyőzés,, lovas túrák. Kiváló üzleti ajándék utalvány formájában.

Sétarepülés csapatépítés
Aktív Csapatépítés Egerben, környékén és az Egri Várban
http://www.csapatepites-egerben.hu/

Csapatépítő és outdoor tréningek, családi napok, lovas programok. Extrém hagyományőrző tréning az Egri Várban.

Aktív Csapatépítés Egerben, környékén és az Egri Várban
Csapatépítés Egerben- Outdoor és csapatépítő tréningek
http://www.csapatepites-egerben.hu

Csapatépítés Egerben- Outdoor és csapatépítő tréningek Egerben, környékén és az Egri Várban

Csapatépítés Egerben- Outdoor és csapatépítő tréningek
Gokart verseny a Hungaroringen
http://www.hungaroringkartcenter.hu/

A gokart versenypálya Budapesttől pár percre, a Formula 1-es versenypálya közepén lett kialakítva. A profi és technikás pálya izgalmas versenyek, csapatépítés rendezésére alkalmas.

Gokart verseny a Hungaroringen
Adventúra - Csapatépítő tréning
http://www.adventura.hu/

A koncentrációs, improvizációs, kombinatív készségek, a stressztűrő- és helyzetfelismerő képesség, a kommunikációs készség csírái mindenkiben megvannak, de ezek kibontakoztatását ösztönözni kell! Programjainkat úgy állítottuk össze, hogy ezeknek a készségfelesztéseknek az alapjai legyenek és ne a sablonos, hétköznapi élet megszokott elemeire épüljenek, hanem hogy a résztvevők „extrém” körülmények között próbálhassák ki önmagukat. Iroda és levélcím: 2131 Göd, Bajcsy-Zs. u. 6/1.

Adventúra - Csapatépítő tréning
Aktívcsapat.hu
http://www.aktivcsapat.hu/

Aktív csapat - Csapatépítő programajánlatok. Az Aktív Csapat létrehozásával cégünk olyan indoor és outdoor csapatépítő programokat kínál az Önök részére, amely megkönnyíti a kollégák beilleszkedését az új környezetbe, erősíti a csapatmunkát, elősegíti az egyéniségek kibontakozását és a rejtett képességek megismerését. Az incentive programjaink pedig tökéletes lehetőséget teremtenek arra, hogy elismerjük kollégáink eredményeit és hogy ápoljuk személyes kapcsolatainkat ügyfeleinkkel.

Aktívcsapat.hu
Waterworld - Csapatépítés - Céges rendezvények
http://www.cegesrendezvenyek.hu/

Waterworld Parkunk Budapest közelében, mintegy 25 km-re, Dunavarsány mellett az 51-es út 29-es kilométerkõjénél található. Fõ profilunk céges rendezvények, partik, fogadások, csapatépítõ tréningek lebonyolítása, megszervezése. A 25 hektáros területen fekszik tavunk. Nyugodt, természetes környezetben, sporttal, csapatjátékokkal, színes, változatos programokkal biztosítjuk a hozzánk látogató kikapcsolódását.

Waterworld - Csapatépítés - Céges rendezvények
Csapatépítés a levegőben
http://www.ha-ser.hu/

Cégünk vállal csapatépítő tréningek szervezését. írja meg, hogy hány föről lenne szó, és mi készítünk egy ajánlatot. Lehetőség van a vitorlázotól a motoros sétarepülésig mindenre.

Csapatépítés a levegőben
ACT Csapatépítés
http://www.atlantischild.hu/

Hegymászás, és egyéb csapatépítési tevékenységek az Atlantis Child Trainer Kft-nál Dobogókőn!

ACT Csapatépítés
Activiteam-Art - csapatépítés felsőfokon
http://www.kreativprogramok.hu

Csapatépítő tréningek profiktól, kültéren, és beltéren egyaránt. A 10 éves szakmai tapasztalat, a több száz sikeresen lebonyolított csapatépítő tréning garancia arra, hogy az Ön rendezvénye is emlékezetes és sikeres legyen. Saját készítésű játékaink, tapasztalt színész-animátor csapatunk bármilyen tréninget tökéletessé varázsol!

Activiteam-Art - csapatépítés felsőfokon
Céges csapatépítés a Balatonnál
http://www.pinkoczicsarda.hu/rendezvenyek

Szeretné munkatársait egy hatékony egységgé kovácsolni? Vagy csak jutalmazná őket a munkájukért? Netán külföldi partnereit szeretné lenyűgözni egy különleges programmal? Ha Önnek a szórakoztató programokon kívül fontos az, hogy rendezvényén kiváló minőségű ételeket szolgáljanak fel, hogy kitűnő pálinkákkal és borokkal kedveskedhessen vendégeinek, hogy Partnerei egy különleges emlékkel térjenek haza Öntől, akkor Önnek a Pinkóczi Csárda az ideális választás! Felújított éttermünk 150 főig a rendelkezésére áll!

Céges csapatépítés a Balatonnál
Csapatépítő játékok a Kalanderdőben
http://kalanderdo.hu/csapatepito-trening/csapatepito-jatekok-trening-feladatok/

A Kalanderdő rengeteg outdoor programmal várja a kalandvágyókat, legyen szó baráti, családi szórakozásról, vagy kisvállalkozások csapatépítéséről, cégek csapatépítő tréningjeiről. Például különböző jellegű és nehézségű kötélpályák közül választhatnak, pöröghetnek a bungee trambulinon, és az íjászattal is megismerkedhetnek. Az izgalomra vágyók kipróbálhatják lézerharc játékunkat, akik pedig szeretik a száguldást, azoknak a monsterroller (hegyi roller) izgalmas pályáit ajánljuk. Mi garantáljuk a megfelelő adrenalin-mennyiséget, te csak kényelmes öltözéket és a vállalkozókedved hozd magaddal! Ha munkatársaiddal érkezel, és közös élményekre vágysz, mi azt is megszervezzük, legyen szó sziklamászásról, barangolásról a Bükkben vagy egy vidám csapatépítő tréningről.

Csapatépítő játékok a Kalanderdőben
Pániq Szoba szabadulós játék Budapesten
http://www.paniqszoba.hu

Budapest legizgalmasabb szabadulós játéka csapatok számára. Egy szoba tele fejtörőkkel, kódokkal és rejtvényekkel. Szerezzétek meg együtt a kulcsot és szabaduljatok a Pániq szoba sötét szobájából. Vajon kijuttok 60 perc alatt vagy örökre a szoba rabjai maradtok?

Pániq Szoba szabadulós játék Budapesten
Balaton Konferencia
http://www.balatonkonferencia.hu/csapatepites.php

Napjainkban egyre fontosabb szerepet kapnak az ún. céges csapatépítő tréning néven elhíresült foglalkozások. A munkatársak jobb megismerését, a kikapcsolódást és a legkülönbözőbb helyzetekben és helyszíneken való helytállást célul kitűző programok keretében, kedvünkre válogathatunk a vízi, a szárazföldi vagy akár egy távoli világot és régebbi korokat idéző helyzetek izgalmas kínálata között.

Balaton Konferencia
CSInt Tanácsadó Kft.
http://www.csint.hu/

Jelmondatunk - "A sikert tanítjuk!" -, elkötelezettségünket jelenti a jó minőségű, gyakorlatban használható és megfizethető árú tréningek, képzéssorozatok és szolgáltatások iránt, hogy ügyfeleink segítségünkkel sikeresebbek és nyereségesebbek legyenek, munkájukat jobban és hatékonyabban végezhessék. Cégünk - több mint egy évtizedes gyakorlati tapasztalataira építve -, elsősorban képzési és a hozzá kapcsolódó tanácsadási tevékenységet folytat a következő területeken: Értékesítési tréningek, Csapatépítő tréningek, Vezetői tréningek.

CSInt Tanácsadó Kft.
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 493 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 493 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 13464