Rendezvény dekoráció > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendezvény dekoráció > 32 weboldal. Kategória leírása:

rendezvenyszervezes.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Lufidekor - Veszprém
Lufidekor - Veszprém
http://www.lufidekor.hu/

Szolgáltatásaink : dekorációk lufikból, anyagból, virágból, lufik feliratozása, héliumos és levegős töltése úgy cégeknek nagy db-számban, mint egyéni megrendelõknek speciális igényekkel.

www.lufidekor.hu
Herballon dekoráció és rendezvényszervezés
Herballon dekoráció és rendezvényszervezés
http://www.herballon.hu

Esküvők és más családi események dekorációja és szervezése magán megrendelőink számára; nyitók, avatók, hivatalos ünnepek és "lazító" partyk dekorációja és szervezése céges partnereink számára.

www.herballon.hu
Ice Line jégszobrászat
Ice Line jégszobrászat
http://www.iceline.hu/

Az Ice Line jégszobrászat az első ilyen tevékenységgel foglalkozó, hivatalosan bejegyzett cég Magyarországon, mely jégszobrok előállítására, értékesítésére és szállítására szakosodott. A témát általában a megrendelők és magunk közös fantáziája szüli. Mivel ezeket a jégszobrokat valamilyen ünnepi alkalomra rendelik, a forma függ az ünnepi alkalomtól, a megrendelő fantáziájától, illetve a megrendelő cég tevékenységi körétől. Szobraink nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem gyakorlati hasznuk is van , hiszen különböző ételeket és italokat lehet hűtve tárolni bennük, így akár bólét, fagylaltot, gyümölcsöket, tenger gyümölcseit stb. Ekkor azonban valamilyen tároló edény használatát javasoljuk.

www.iceline.hu
Balloon Art dekoráció
Balloon Art dekoráció
http://www.balloonart.hu/

Cégünk rendezvények dekorációjával foglalkozik szülinapoktól az esküvőkön át a legnagyobb megnyitókig, állami ünnepekig. A Balloon Art azért alakult, hogy ezek az események még színesebbé, hangulatosabbá váljanak a munkánk által. Nekünk ez a munka örömet ad, és bízunk benne, hogy minél többet át tudunk adni ebből az örömből Megrendelőinknek! Vizsgázott léggömbdekoratőrként a legfontosabb szempontunk a minőség és a megbízhatóság, mert elégedett ügyfeleink táborát csak így tudjuk megtartani illetve növelni.

www.balloonart.hu
Partydekor
Partydekor
http://www.partydekor.hu/

Dekoráció rendezvényekre és családi eseményre. Minden rendezvény egyik alapillére az a környezet, amelyben a vendégek szórakozni fognak. E környezet legyen ünnepi vagy hangulatos, vidám vagy könnyed, fontos, hogy a dekoráció ne önmagáért létezzen, hanem az esemény többi elemével harmonizálva segítsen elérni a kívánt hatást. Válasszon a dekoráció megalkotásához felkészült és tapasztalt csapatot!

www.partydekor.hu
Medinilla Virágművészet
Medinilla Virágművészet
http://www.medinilla.hu/

Művészi csokrok, lakás-, iroda-, üzlet dekoráció, egyedi ajándékok, esküvők, rendezvények díszítése, szaktanácsadás, kiszállítás.

www.medinilla.hu
DekorLand Kft.
DekorLand Kft.
http://www.dekorland.hu/

A Dekor-Land több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik reklámhordozók, dekorációk előállításában, valamint a grafikai tervezés és kivitelezés területén.

www.dekorland.hu
Rendezvények Áruháza
Rendezvények Áruháza
http://www.leggombshop.com/

Dekorációs esküvői és party termékekre szakosodott Léggömb Shop. 2000 októberétől végzett léggömbdekoratőrként várjuk a partikra, esküvőkre, bemutatókra, gyerekzsúrokra, családi eseményekre, kerti- és grill partikra, kiállításokra, szilveszterre, ballagásra…. készülőket, a megyében egyedülálló, széleskörű léggömb –és party árukészlettel, kölcsönözhető termékekkel, élővirág dekorációval, székborítók, és hozzájuk illő textíliák, fények széleskörű színválasztékával.

www.leggombshop.com
Ice Art Jégművészet
Ice Art Jégművészet
http://www.iceart.hu/

Üdvözli Önt Jégországban az Ice-Art Bt. csapata. Önnek nincs más dolga csak gyönyörködni a kért alkotások egyikében. Az Ice-Art gondoskodik arról, hogy felejthetetlen élményben legyen része. Nem hisz a szemének? Tegyen próbára minket és az ön rendezvényén ott lesz Magyarország egyik legjobb jégszobrászának munkája.

www.iceart.hu
Gyertyaáruház
Gyertyaáruház
http://www.gyertyaaruhaz.hu/

Asztali gyertyák, születésnapi, karácsonyi, teamécsesek, gyertyatartók, kerti gyertyák...

www.gyertyaaruhaz.hu
Fényfestés
Fényfestés
http://www.lightmare.hu/

Fényfestés, épületreklám, multimédia, kivetítők, effektek.

www.lightmare.hu
Blumen Bau
Blumen Bau
http://blumen-bau.hu/

Köszöntjük a diósdi Blumen-Bau virágüzlet oldalán, mely Kesztler Anikó dísznövénykertész és virágkötő vezetésével működik immáron 11 éve. A cég fő profilja a virágkötészet és virgákereskedelem, illetve a különféle rendezvények - elsősorban esküvők - virág dekorációja.

blumen-bau.hu
Jardine Virágműhely
Jardine Virágműhely
http://www.jardine.hu/

Esküvők, rendezvények teljes körű virágdekorációját vállaljuk helyszínre szállítással is. Menyasszonyi, dobó, koszorúslány csokor, kitűzők, autódísz, teremdekoráció, templomi dekoráció. Személyes egyeztetéshez kérjen időpontot műhelyünkbe: 06 70 324 2510 vagy info@jardine.hu

www.jardine.hu
Szoltrend Dekor Kft.
Szoltrend Dekor Kft.
http://www.szoltrend.hu/index.php?menu=dekor

Komplex Dekorációs szolgáltatások, rendezvények dekorációjának komplett kivitelezése, tervezése.

www.szoltrend.hu
Székszoknya
Székszoknya
http://www.eskuvoszervezo.com/szekhuzatok

Az esküvői dekorációt gyönyörűvé varázsolhatják a meseszép székhuzatok is, melyeket úgy készítettünk el, hogy tökéletesen illeszkedjen bármely típusú székre. A székhuzatok olyan anyagból készültek, melyek nem gyűrődnek és könnyen felhelyezhetők. A székhuzatokat ajánljuk esküvőkre, céges rendezvényekre és minden olyan alkalomra, melyre egyedivé szeretné varázsolni dekorációját.

www.eskuvoszervezo.com
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 500 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 500 | Várakozó linkek: 11 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 13459