Gyermekrendezvény, gyerekzsúr > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyermekrendezvény, gyerekzsúr > 14 weboldal. Kategória leírása:

rendezvenyszervezes.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Happy Day Produkciós Iroda
Happy Day Produkciós Iroda
http://www.happyday.hu/

Üdvözöljük a születésnapi party, születésnapi buli, gyerek programok, felnőtt programok, csapat játék, helyszínek, játékok világában!

www.happyday.hu
Esküvőkre, rendezvényre gyerekfelügyelet
Esküvőkre, rendezvényre gyerekfelügyelet
http://www.babaklub.com/index.php?id=16

Esküvők, céges vacsorák, osztálytalálkozók, születésnapok ......... Sorolhatnám azokat a rendezvényeket amiket a gyermekes családok kénytelenek lemondani vagy csak részben tudnak eleget tenni a meghívásoknak. Sok vendég azért nem tudja elfogadni a meghívást, mert nincs kire hagynia kisgyermekét, vagy mert attól fél, hogy ha el is megy, nem fogja jól érezni magát. A cél, hogy mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek olyan környezetet hozzunk létre, mely alkalmas arra, hogy kényelmesen és nyugodtan szórakozhassanak. Már a tervezésnél gondoljon a kicsikre és válassza a Babaklub.com esküvői gyermekfelügyelet szolgáltatását! Képzett babysitter biztosítása az esküvő időtartamára a vendégek gyermekei részére.

www.babaklub.com
Gyerek szülinap
Gyerek szülinap
http://www.emi-gyerekprogramok.hu/

Színvonalas gyerekzsúr szervezés gyerekanimációval. Budapesten és környékén akár saját otthonában, játszóházakban, vendéglátó helyeken. A zsúr tematikáját a szülő választhatja ki, a gyermekéhez leginkább illőt. Bővebb infó, árak és elérhetőségeink. Emi gyerekprogramok

www.emi-gyerekprogramok.hu
Humorista és bűvész gyerekprogramja
Humorista és bűvész gyerekprogramja
http://www.pathalia.hu/humoros-gyerekmusor.html

Szép Bence dumaszínházi humorista pályafutását bűvészként kezdte és évekig gyerekműsorok közkedvelt fellépője volt, bábszínházakban dolgozott bábszínészként. Humoristaként számos alkalommal szerepelt a Rádiókabaréban, a TV2, az MTV stb. televíziók műsoraiban (Frizbi Hajdú Péterrel, Mondom a magamét, szilveszteri kabarék stb.). Ez a kiváló humor jól kiegészíti bűvész-produkcióját.

www.pathalia.hu
Aród Bt.
Aród Bt.
http://abusz.hu/

Az Aród Bt. vállalja gyermekprogramok, iskolai, óvodai kirándulások, nyári táborok szervezését és lebonyolítását. Minibuszokat biztosít iskolai csoportoknak budapesti nevezetességek meglátogatásához, valamint korcsolya és lovaglóiskolát működtet, ahol a gyerekek sportolhatnak, feltöltődhetnek, új hobbit fedezhetnek fel.

abusz.hu
Kedvcsinálók
Kedvcsinálók
http://www.kedvcsinalok.hu/

Bűvész műsor, tűzzsonglőr show, bohóc műsor, húsvéti nyuszi buli, bábszínház, gólyalábas bohóc műsor, szülinapi bohóc műsor, mese zenekar, lufihajtogató bohócok, arcfestők, zsonglőrök, gólyalábas artisták, színészek, kikiáltók, játékmesterek, pantomimesek, kézművesek, műsorvezetők, bábszínház.

www.kedvcsinalok.hu
Népi fajátékok Magor Magyarjai Hagyományőrző Egyesület Játszótere
Népi fajátékok Magor Magyarjai Hagyományőrző Egyesület Játszótere
http://www.fakorhinta.gportal.hu

Régi korokat felidéző játékokat elevenítettünk fel: kézzel hajtott fa körhinta, hordólovaglás, diótörő, patkódobó és még sok márt, melyek furfangosak, szórakoztatóak, készségfejlesztőek, mindez által kellemes kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek, nagyoknak. Kézműves játszóházunk a Sütöde végigkíséri a kenyér útját a kalásztól az asztalig. Kőmalmokkal búzát őrölnek, ezt a lisztet tésztává gyúrják, formázzák, majd kemencében kisütik

www.fakorhinta.gportal.hu
Rendelhető népi játszóházak és kreítív kézműves foglalkozások
Rendelhető népi játszóházak és kreítív kézműves foglalkozások
http://www.hagyomanyorzo-jatszohaz.hu/

A Kenderkóc Népi Játszóház vállalja hagyományőrző játszóházak és kézműves foglalkozások teljes kőrű lebonyolítását céges rendezvényeken, városi napokon, iskolákban akár családi összejöveteleken. Népszerű programjaink: mézeskalács sütés, népi hangszerek készítése, ajándék és lakás dísz készítés. Játszóházainkban igyekszünk játékos formában megismertetni a gyerekekkel közös hagyományainkat és nagy figyelmet fordítunk a természetes anyagokkal való munkára.

www.hagyomanyorzo-jatszohaz.hu
Magyar Mikulásszolgálat
Magyar Mikulásszolgálat
http://www.mikulasszolgalat.hu

Talán az egyik legizgalmasabb időszaka decembernek Mikulás napja, amikor gyermekeinkre irányul a figyelem - e kedves pillanatokkal teli nap a gondoskodás igazi ünnepe, amikor kicsit magunk is gyermekké válunk, és amikor az év végi "hajtásban" kicsit megállhatunk.

www.mikulasszolgalat.hu
Vadnyugati élmények itthon
Vadnyugati élmények itthon
http://www.vadnyugativaros.hu/

Vidám gyerekprogram vadnyugati hangulatban. Szórakoztató élményekben lesz része a hozzánk látogató gyermekes családoknak, gyermekeknek. Tréfás western show, indiánútvesztő, aranymosás, állatsimogató és még számtalan játék.

www.vadnyugativaros.hu
Középkori történelmi játszóház gyermekeknek
Középkori történelmi játszóház gyermekeknek
http://www.lovagok.hu/bemutatok/tortenelmi-jatszohaz.html

Szórakoztató ügyességi és készségfejlesztő játékok, kézműves foglalkozások, változatos csapatos vagy egyéni versenyek gyerekeknek. Játszóház rendezvényekre, táborokra.

www.lovagok.hu
Bon Zsúr Bohóc Születésnapi Műsora
Bon Zsúr Bohóc Születésnapi Műsora
http://www.bohocok.hu/szuletesnapi-gyerekzsur.html

A pöttyös bőrönd tele van meglepetéssel, csak győzzétek nevetéssel! Kicsik és nagyok, akinek közeleg a szülinapja, hívjatok, hogy egy igazán jó buli legyen az év legszebb napja! Vidám játék, zsonglőr- és bűvészcsodák, sok-sok érdekes találós kérdés, lufihajtogatás. Jó zene, kölyök táncverseny. Mi kell még? Ja, egy szép torta! Telefon: 0620-926-1010

www.bohocok.hu
Kijutós játék
Kijutós játék
http://www.szabaduloszoba.hu/

Izgalmas, 60 perces szabadulós játék a Sweet Escape jóvoltából. Logikai játékok és feladványok minden korosztály számára.

www.szabaduloszoba.hu
Csiki Pihenőkert
Csiki Pihenőkert
http://www.csikipihenokert.hu

Kiváló nyári táborokat, erdei iskolákat, történelmi-, cukrász-, festő- és kalandtáborokat szervez a Csiki Pihenőkert Budaörsön. Óvodás és iskolás csoportoknak egyaránt tud biztosítani a cég szállást és programokat. Emellett személyes események, például születésnapi zsúrok, vagy névnapi bulik megtartására is van lehetőség.

www.csikipihenokert.hu
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 500 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 500 | Várakozó linkek: 11 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 13459