Gyermekrendezvény, gyerekzsúr > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyermekrendezvény, gyerekzsúr > 12 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Happy Day Produkciós Iroda
http://www.happyday.hu/

Üdvözöljük a születésnapi party, születésnapi buli, gyerek programok, felnőtt programok, csapat játék, helyszínek, játékok világában!

Happy Day Produkciós Iroda
Gyerek szülinap
http://www.emi-gyerekprogramok.hu/

Színvonalas gyerekzsúr szervezés gyerekanimációval. Budapesten és környékén akár saját otthonában, játszóházakban, vendéglátó helyeken. A zsúr tematikáját a szülő választhatja ki, a gyermekéhez leginkább illőt. Bővebb infó, árak és elérhetőségeink. Emi gyerekprogramok

Gyerek szülinap
Humorista és bűvész gyerekprogramja
http://www.pathalia.hu/humoros-gyerekmusor.html

Szép Bence dumaszínházi humorista pályafutását bűvészként kezdte és évekig gyerekműsorok közkedvelt fellépője volt, bábszínházakban dolgozott bábszínészként. Humoristaként számos alkalommal szerepelt a Rádiókabaréban, a TV2, az MTV stb. televíziók műsoraiban (Frizbi Hajdú Péterrel, Mondom a magamét, szilveszteri kabarék stb.). Ez a kiváló humor jól kiegészíti bűvész-produkcióját.

Humorista és bűvész gyerekprogramja
Kedvcsinálók
http://www.kedvcsinalok.hu/

Bűvész műsor, tűzzsonglőr show, bohóc műsor, húsvéti nyuszi buli, bábszínház, gólyalábas bohóc műsor, szülinapi bohóc műsor, mese zenekar, lufihajtogató bohócok, arcfestők, zsonglőrök, gólyalábas artisták, színészek, kikiáltók, játékmesterek, pantomimesek, kézművesek, műsorvezetők, bábszínház.

Kedvcsinálók
Népi fajátékok Magor Magyarjai Hagyományőrző Egyesület Játszótere
http://www.fakorhinta.gportal.hu

Régi korokat felidéző játékokat elevenítettünk fel: kézzel hajtott fa körhinta, hordólovaglás, diótörő, patkódobó és még sok márt, melyek furfangosak, szórakoztatóak, készségfejlesztőek, mindez által kellemes kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek, nagyoknak. Kézműves játszóházunk a Sütöde végigkíséri a kenyér útját a kalásztól az asztalig. Kőmalmokkal búzát őrölnek, ezt a lisztet tésztává gyúrják, formázzák, majd kemencében kisütik

Népi fajátékok Magor Magyarjai Hagyományőrző Egyesület Játszótere
Rendelhető népi játszóházak és kreítív kézműves foglalkozások
http://www.hagyomanyorzo-jatszohaz.hu/

A Kenderkóc Népi Játszóház vállalja hagyományőrző játszóházak és kézműves foglalkozások teljes kőrű lebonyolítását céges rendezvényeken, városi napokon, iskolákban akár családi összejöveteleken. Népszerű programjaink: mézeskalács sütés, népi hangszerek készítése, ajándék és lakás dísz készítés. Játszóházainkban igyekszünk játékos formában megismertetni a gyerekekkel közös hagyományainkat és nagy figyelmet fordítunk a természetes anyagokkal való munkára.

Rendelhető népi játszóházak és kreítív kézműves foglalkozások
Magyar Mikulásszolgálat
http://www.mikulasszolgalat.hu

Talán az egyik legizgalmasabb időszaka decembernek Mikulás napja, amikor gyermekeinkre irányul a figyelem - e kedves pillanatokkal teli nap a gondoskodás igazi ünnepe, amikor kicsit magunk is gyermekké válunk, és amikor az év végi "hajtásban" kicsit megállhatunk.

Magyar Mikulásszolgálat
Vadnyugati élmények itthon
http://www.vadnyugativaros.hu/

Vidám gyerekprogram vadnyugati hangulatban. Szórakoztató élményekben lesz része a hozzánk látogató gyermekes családoknak, gyermekeknek. Tréfás western show, indiánútvesztő, aranymosás, állatsimogató és még számtalan játék.

Vadnyugati élmények itthon
Középkori történelmi játszóház gyermekeknek
http://www.lovagok.hu/bemutatok/tortenelmi-jatszohaz.html

Szórakoztató ügyességi és készségfejlesztő játékok, kézműves foglalkozások, változatos csapatos vagy egyéni versenyek gyerekeknek. Játszóház rendezvényekre, táborokra.

Középkori történelmi játszóház gyermekeknek
Bon Zsúr Bohóc Születésnapi Műsora
http://www.bohocok.hu/szuletesnapi-gyerekzsur.html

A pöttyös bőrönd tele van meglepetéssel, csak győzzétek nevetéssel! Kicsik és nagyok, akinek közeleg a szülinapja, hívjatok, hogy egy igazán jó buli legyen az év legszebb napja! Vidám játék, zsonglőr- és bűvészcsodák, sok-sok érdekes találós kérdés, lufihajtogatás. Jó zene, kölyök táncverseny. Mi kell még? Ja, egy szép torta! Telefon: 0620-926-1010

Bon Zsúr Bohóc Születésnapi Műsora
Kijutós játék
http://www.szabaduloszoba.hu/

Izgalmas, 60 perces szabadulós játék a Sweet Escape jóvoltából. Logikai játékok és feladványok minden korosztály számára.

Kijutós játék
Csiki Pihenőkert
http://www.csikipihenokert.hu

Kiváló nyári táborokat, erdei iskolákat, történelmi-, cukrász-, festő- és kalandtáborokat szervez a Csiki Pihenőkert Budaörsön. Óvodás és iskolás csoportoknak egyaránt tud biztosítani a cég szállást és programokat. Emellett személyes események, például születésnapi zsúrok, vagy névnapi bulik megtartására is van lehetőség.

Csiki Pihenőkert
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 478 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 478 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11657