Hostess közvetítők > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hostess közvetítők > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kepes - Hostess Közvetítő Iroda
http://www.kepeshostess.hu/

A Kepes Hostess Iroda cégvezetője és tulajdonosa Kepes Ágnes, aki 1990-ben - az országban elsőként- hozott létre hostess ügynökséget. Egyedülálló szakmai tapasztalatunk a biztosítéka annak, hogy irodánk munkatársai szaktudásban, képzettségben és szervezettségben a legmagasabb követelményeknek felelnek meg. 1149 Budapest, Pillangó Park 8/B földszint 4.

Kepes - Hostess Közvetítő Iroda
Npi - Németh Protokoll Iroda
http://www.npi.hu/

Az NPI (Németh Protokoll Iroda) 1996. őszén kezdte működését. Fő profilként hostess szolgáltatást nyújt elsősorban a rendezvények területén, illetve kiegészítő személyi szolgáltatásokat kínál a cégek mindennapi munkájának megkönnyítésére.

Npi - Németh Protokoll Iroda
Absolut Hostess - hostess munkaerő
http://www.absoluthostess.hu/

Az Absolut Hostess kiváló, profi, kedves és mosolygós hostess munkaerőt biztosít rendezvényekre.

Absolut Hostess - hostess munkaerő
Congress Hostess
http://www.congresshostess.hu/

Cégünk 1998 óta van jelen a rendezvények világában. Hostjaink, hostesseink többsége felsõfokú végzettségű, illetve egyetemeken, fõiskolákon tanuló diák, akik nem csak dekoratív megjelenésükkel, hanem intelligenciájukkal, többéves gyakorlatukkal, kedvességükkel, szorgalmas munkájukkal és nem utolsósorban magas szintű idegennyelv tudásukkal segítik elõ a rendezvények sikeres lebonyolítását. (Az alapkövetelménynek számító angol és német nyelveken kívül olasz, spanyol, török, francia, orosz, román, horvát, finn és japán nyelvtudással redelkezõ hostesseinkre vagyunk rendkívül büszkék!) Cégünk nem csak hostesseket, hanem modelleket is közvetít divatbemutatókra, divatfotózásra, reklámokhoz, plakátokhoz, videoklipek forgatásához!

Congress Hostess
Casting ügynökség rendezvényekre
http://www.nine-models.com/

A Nine Model & Casting Agency Budapest, illetve Magyarország egyik vezető modell- és casting ügynöksége. Ha szívesen szerepelnél vezető világmárkák reklámfilmjeiben, tévés produkciókban vagy játékfilmekben, regisztrálj az adatbázisunkba! Színészi gyakorlattal vagy abszolút amatőrként is várjuk a jelentkezésed! Ha modellkarrieren gondolkodsz, ne habozz, keress fel minket! Divatmodelleket is közvetítünk külföldi ügynökségekhez. Számtalan sikeres nemzetközi modellkarrier indult már el nálunk. Teljesen kezdő is lehetsz, mi mindenben segítünk – és ez neked nem kerül semmibe!

Casting ügynökség rendezvényekre
VIP Budapest Hostess és Modellügynökség
http://www.vipbudapesthostess.com/

VIP Budapest Hostess és Modellügynökség. Céges rendezvények és promóciók, szórólapozás, fotózások, castingok. Ingyenes regisztrációs lehetőség online adatbázisunkba!

VIP Budapest Hostess és Modellügynökség
Apple Party Hostess ügynökség
http://appleparty.hu

Az Apple Party remek, mosolygós és kedves hostess-munkaerőt közvetít cégeknek promóciókra, rendezvényekre.

Apple Party Hostess ügynökség
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 478 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 478 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11657