Hostess közvetítők > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hostess közvetítők > 9 weboldal. Kategória leírása:

rendezvenyszervezes.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Kepes - Hostess Közvetítő Iroda
Kepes - Hostess Közvetítő Iroda
http://www.kepeshostess.hu/

A Kepes Hostess Iroda cégvezetője és tulajdonosa Kepes Ágnes, aki 1990-ben - az országban elsőként- hozott létre hostess ügynökséget. Egyedülálló szakmai tapasztalatunk a biztosítéka annak, hogy irodánk munkatársai szaktudásban, képzettségben és szervezettségben a legmagasabb követelményeknek felelnek meg. 1149 Budapest, Pillangó Park 8/B földszint 4.

www.kepeshostess.hu
Npi - Németh Protokoll Iroda
Npi - Németh Protokoll Iroda
http://www.npi.hu/

Az NPI (Németh Protokoll Iroda) 1996. őszén kezdte működését. Fő profilként hostess szolgáltatást nyújt elsősorban a rendezvények területén, illetve kiegészítő személyi szolgáltatásokat kínál a cégek mindennapi munkájának megkönnyítésére.

www.npi.hu
Absolut Hostess - hostess munkaerő
Absolut Hostess - hostess munkaerő
http://www.absoluthostess.hu/

Az Absolut Hostess kiváló, profi, kedves és mosolygós hostess munkaerőt biztosít rendezvényekre.

www.absoluthostess.hu
Congress Hostess
Congress Hostess
http://www.congresshostess.hu/

Cégünk 1998 óta van jelen a rendezvények világában. Hostjaink, hostesseink többsége felsõfokú végzettségű, illetve egyetemeken, fõiskolákon tanuló diák, akik nem csak dekoratív megjelenésükkel, hanem intelligenciájukkal, többéves gyakorlatukkal, kedvességükkel, szorgalmas munkájukkal és nem utolsósorban magas szintű idegennyelv tudásukkal segítik elõ a rendezvények sikeres lebonyolítását. (Az alapkövetelménynek számító angol és német nyelveken kívül olasz, spanyol, török, francia, orosz, román, horvát, finn és japán nyelvtudással redelkezõ hostesseinkre vagyunk rendkívül büszkék!) Cégünk nem csak hostesseket, hanem modelleket is közvetít divatbemutatókra, divatfotózásra, reklámokhoz, plakátokhoz, videoklipek forgatásához!

www.congresshostess.hu
Planet Line Hostess Ügynökség
Planet Line Hostess Ügynökség
http://planetline.hu

Cégünk 2005 évében alakult, mint hostess-modell ügynökség. Üzletpolitikánk, hogy költséghatékonyan, de minőségi szolgáltatást nyújtsunk annak érdekében, hogy hosszú távon legyünk Partnerek. Naponta frissülő hostess adatbázissal rendelkezünk, melyet bármikor megtekinthet weboldalunkon.

planetline.hu
Casting ügynökség rendezvényekre
Casting ügynökség rendezvényekre
http://www.nine-models.com/

A Nine Model & Casting Agency Budapest, illetve Magyarország egyik vezető modell- és casting ügynöksége. Ha szívesen szerepelnél vezető világmárkák reklámfilmjeiben, tévés produkciókban vagy játékfilmekben, regisztrálj az adatbázisunkba! Színészi gyakorlattal vagy abszolút amatőrként is várjuk a jelentkezésed! Ha modellkarrieren gondolkodsz, ne habozz, keress fel minket! Divatmodelleket is közvetítünk külföldi ügynökségekhez. Számtalan sikeres nemzetközi modellkarrier indult már el nálunk. Teljesen kezdő is lehetsz, mi mindenben segítünk – és ez neked nem kerül semmibe!

www.nine-models.com
VIP Budapest Hostess és Modellügynökség
VIP Budapest Hostess és Modellügynökség
http://www.vipbudapesthostess.com/

VIP Budapest Hostess és Modellügynökség. Céges rendezvények és promóciók, szórólapozás, fotózások, castingok. Ingyenes regisztrációs lehetőség online adatbázisunkba!

www.vipbudapesthostess.com
Hostessek
Hostessek
http://hostess.joszaki.hu/

A JóSzaki.hu egy olyan szakember-kereső, ahol a szakik értékelésekkel együtt szerepelnek és ingyen lehet tőlük ajánlatot kérni. Erről ők sms-ben és emalien is értesítést kapnak, és felveszik a kapcsolatot a megrendelővel. Jelenleg több mint 7000 megbízható, leinformálható, értékelt szakember van a rendszerben. Szerintem hasznos.

hostess.joszaki.hu
Apple Party Hostess ügynökség
Apple Party Hostess ügynökség
http://appleparty.hu

Az Apple Party remek, mosolygós és kedves hostess-munkaerőt közvetít cégeknek promóciókra, rendezvényekre.

appleparty.hu
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 500 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 500 | Várakozó linkek: 11 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 13459