Illem, protokoll > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Illem, protokoll > 6 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
G-Protokoll Szaktanácsadó
http://web.axelero.hu/gorog/

G-Protokoll Szaktanácsadó Bt. A viselkedéskultúra és a protokoll elsajátításához nyújtanak segítséget a G-Protokoll Bt egy-két- vagy háromnapos protokoll-tanfolyamai, ahol a hallgatók is részt vesznek egyes helyzetgyakorlatokban. Az előadásokat Görög Ibolya, a G-Protokoll Bt ügyvezetője tartja, akit a Magyar Közigazgatási Intézet felvett a köztisztviselők továbbképzésében közreműködő oktatók névjegyzékére. A G-Protokoll Bt protokoll tanácsadó tevékenységét elsősorban cégek, intézmények veszik igénybe. Ötleteket, tanácsokat kérhetnek a hivatali- és közélet számtalan területén- gyáravatás, VIP gála vacsora, hivatalos temetés, nemzetközi konferencia, öltözködés speciális alkalmakra, stb. A tanácsadás a meghívó szövegétől az ültetési rendig, a berendezéstől a hostessek eligazításáig mindenre kiterjedhet.

G-Protokoll Szaktanácsadó
Illem, etikett, protokoll kvíz - KvízPart
http://www.kvizpart.hu/kviz/%C9letm%F3d/Illem,+etikett,+protokoll

Életmód kategória - Illem, etikett, protokoll kvíz. Egy játékban maximum 50 kérdést kapsz, melyek megválaszolására 5 élet áll rendelkezésedre.

Illem, etikett, protokoll kvíz - KvízPart
Üzleti protokoll
http://www.consultationmagazin.hu/index.php?menu=cikk&id=190

Az üzleti protokoll célja és feladata, hogy zökkenőmentessé tegye a hivatalos és üzleti kapcsolatokat, hogy szolgálja és elősegítse a remélt üzleti sikert. Ha súlyosat vétünk egy-egy tárgyaláson, üzleti ebéden a hivatalosan elfogadott protokollal szemben, akkor éppúgy tönkretehetjük renoménkat, mint ha szakmailag, üzletileg tűnnénk felkészületlennek partnerünk szemében. Az üzleti vagy hivatali protokoll alkalmazása ugyanis jelentősen befolyásolhatja a vállalat piaci jelenlétét, versenyképességét.

Üzleti protokoll
Protokoll tippek A-tól Z-ig
http://www.protokoll.hu/?q=node/17

A protokollosok és rendezvényszervezők a munkájuk során sok magyar és külföldi vendéggel találkoznak. Látogatásuk érdemi része a tárgyalóasztalok mellett dől el, de ennek jó szakmai alapokon álló, pontos szervezőmunkával kell kiegészülnie. Nem közömbös, hogy a hazájukba visszatérő vendégek milyen összképet alkotnak a vendéglátókról és ezáltal hazánkról.

Protokoll tippek A-tól Z-ig
Üzleti etikett – üzleti protokoll
http://www.ugyvezeto.hu/?cid=43729&area=183&alfejezet=4&fejezet=4&tartalom=0

Az Európai Unió gazdaságilag egységre törekszik, de különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy a népek, népcsoportok identitása megmaradjon, őrizzék meg a szokásaikat, hagyományaikat, kultúrájukat. Az ismeretterjesztő tévécsatornák szinte mindegyikében sok-sok információt szerezhetünk más népekről. A turizmus fejlődése és terjedése ugyancsak segíti, hogy alaposabban megismerjük a világot, akár utcanézetből is.

Üzleti etikett – üzleti protokoll
Üzleti protokoll - a hitelesség
http://www.haszon.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=129&Itemid=27

Szórakoztató és lebilincselő, azonnal hasznosítható. Ezekkel a jelzőkkel illethető a Haszon legutóbbi konferenciája, mely az „Üzleti protokoll – a hitelesség” címet viselte. Görög Ibolya protokoll szakértő interaktív előadásában terítékre kerültek napi munkahelyi dilemmák: Hogyan fogjak kezet az üzleti partnerrel? Mit vegyek fel tárgyalásra? Milyen hibákat kerüljek, ha közönség elõtt előadást tartok? Az érdeklődés óriási volt, néhány későn jelentkező le is maradt. A résztvevők nem csalatkoztak, ugyanis a zsúfolásig megtelt teremben szinte repült az idő. A téma érdekessége mellett köszönhető mindez Görög Ibolyának. Magyar miniszterelnökök sorának protokollfőnöke utánozhatatlan stílusával, mosolyra fakasztó példákkal hozta közel a hallgatósághoz az üzleti hitelesség kérdéskörét.

Üzleti protokoll - a hitelesség
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 493 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 493 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 13464