Kiállítás szervezés > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kiállítás szervezés > 8 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Mac-Line Hungary
http://www.macline.hu/

1996 óta, szervezőtársaságunk a legjelentősebb vásárok magyarországi képviseleteként dolgozik: Romániában, Szerbiában, Montenegróban, Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Görögországban, Makedóniában. 2007-ben szervezésünkben 9 országban 30 rendezvényen 360 cég jelent meg kiállításainkon, 6.896 m2-en. Munkánk jellemzője a full service (szervezés, piaci alapinformációk, tájékoztatás a támogatási lehetőségekről, direct mail, reklámtevékenység a célországokban is, arculat- és látványtervezés, standépítés, grafika, helyszíni szolgáltatások, áruszállítás, spedíció, szállásfoglalás, közönségprogramok, a rendezvények utókezelése).

Mac-Line Hungary
TorTer e-Design Kft.
http://www.torter.hu/

TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Szervezés. Nálunk nincsenek uniformizált válaszok. Tudjuk, hogy csak a testreszabott módszerek hoznak sikert az Ön cégének és megbízójának egyaránt. Ezért kínálunk igényes, egyedi megoldásokat promóciós megjelenései tervezéséhez és kivitelezéséhez.

TorTer e-Design Kft.
Promo - Kiállításszervezés
http://www.promo.hu/kiallitas/

Amit kínálunk: Kül- és belföldi kiállítások, Önálló hazai kiállítások, Rendezvényszervezés, Vásárképviselet, Egyéb járulékos szolgáltatások.

Promo - Kiállításszervezés
Mahir Kiállítás és Rendezvény Kft.
http://www.mahirkiall.hu/

A Mahir Kiállítás és Rendezvény Kft. több évtizede folytat kiállítás szervező és kivitelező tevékenységet belföldön és külföldön egyaránt. A hazai piacon túl a világ bármely országában vállaljuk különböző tematikájú kiállítások szervezését, kivitelezését és üzemeltetését. Munkánkat a teljeskörű szolgáltatás jellemzi.

Mahir Kiállítás és Rendezvény Kft.
Expo Team
http://www.expoteam.hu/

Mi átvállaljuk Önöktől: a kiállítások, vásárok és kongresszusok szervezését, tervezését, kivitelezését belföldön és külföldön egyaránt (20 m2-től 2000 m2 felett is) saját Octanorm rendszerű alumínium típusinstallációkból vagy egyedi anyagok felhasználásával, komplett berendezéssel, a szőnyegezéstől az elektromos, grafikai és árurendezési munkán át, a szállítási és szállítmányozási feladatokig az Önök igénye szerint.

Expo Team
Eurexpo.hu - Egyedi és kiállítási standépítés, stand tervezés
http://eurexpo.hu

Eurexpo.hu - Egyedi stand tervezés, standépítés 10 éves szakmai múlttal, számos nemzetközi és hazai referenciával.

Eurexpo.hu - Egyedi és kiállítási standépítés, stand tervezés
Céges rendezvényszervezés Budapest
http://www.hataroknelkul.hu/kiallitasok

Határok Nélkül Rendezvény- és Kiállításszervező Iroda. A Határok Nélkül Iroda több éve színvonalas nemzetközi rendezvényeket, kiállításokat, konferenciákat valósít meg magyarországi cégek számára Magyarországon és Kelet-Európa országaiban. 2000-ben elnyerte a Magyarország legsikeresebb vállalkozása díjat. Nemzetközi szakmai kiállítások teljes körű szervezésén keresztül járulunk hozzá évek óta a magyar cégek, termékek és szolgáltatások külpiaci sikeréhez.

Céges rendezvényszervezés Budapest
EXPOUNIT.HU - Standépítés, Kiállítás
http://www.expounit.hu/

Az EXPOUNIT Kft. az Ön partnere, ha világszínvonalú, versenytársaihoz képest kiemelkedő és exkluzív megjelenést szeretne cégének bármely kiállításon. Referenciáink között olyan multinacionális vállalatok szerepelnek, mint a NAV N GO, a KFKI, a SAMSUNG vagy a BMW, de cégünk rendszeresen építi több ország nemzetközi kiállításokon megjelenő pavilonjait is.

EXPOUNIT.HU - Standépítés, Kiállítás
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 478 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 478 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11657