Party Service, parti szerviz > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Party Service, parti szerviz > 12 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Bonus Party Service
http://www.bonusparty.hu/

Bonus Party Service: Rendezvények különleges tálalásban. Biztosak vagyunk abban, hogy teljes körű szolgáltatási palettánk - melynek középpontjában a gasztronómia áll -, minden esetben egyedülálló, testre szabott megoldást tud biztosítani rendezvényei előkészítéséhez és lebonyolításához. 1143 Budapest, Dorozsmai u. 56.

Bonus Party Service
Budapest Partyservice
http://www.budapestpartyservice.hu/

Üzleti, privát rendezvény, helyszín, gasztronómia - H - 1061 Budapest, Paulay Ede utca 7.

Budapest Partyservice
Shake House Party Service
http://www.shakehouse.hu/

A Shake House Party Service egy teljeskörû rendezvényszervezéssel és kitelepüléses vendéglátással fogalakozó, fiatalos, lendüle- tes és alkotó szellemû vállalkozás. Felkészült munkatársaink a vendéglátás és rendezvényszervezés nagy nevû és méltán sikeres iskoláiban, elismert cégeinél, szállo- dáinál szerezték tapasztalatukat és szaktu- dásukat. Rugalmas, vendégcentrikus embe- reink élén szintén szakirányú végzettségû, és jelentõs tapasztalattal rendelkezõ veze- tés áll.

Shake House Party Service
Full Party Service Kft.
http://www.fullparty.hu/

Rendezvényszervezés, esküvő, sátorbérlés. 6000 Kecskemét, Szt. László krt. 19.

Full Party Service Kft.
Parti Service Műsorszervező Iroda
http://partiservice.atw.hu/

A Parti Service Műsorszervező Iroda azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson önnek rendezvényei lebonyolításában.Igényeinek megfelelően elkészítjük önnek a komplett műsortervet és ennek megfelelően megszervezzük a kívánt fellépéseket.

Parti Service Műsorszervező Iroda
Hidegkonyha: saláták, hidegtálak rendelésre
http://salataexpress.hu

Hidegkonyha, illetve hidegtál kiszállítással. A magyar tulajdonban lévő Saláta Express kft. 2007 óta van a piacon. A folyamatosan fejlődő és prosperáló cég fő profilja a hidegkonyhai termékek (hidegkonyha, hidegtál), csomagolt és nyitott szendvicsek, hidegtálak, friss vagy joghurtos, és majonézes saláták stb. készítése illetve annak forgalmazása. Hideg és melegkonyhai termelés egész területét átfogja munkájuk, elsősorban kórházi, iskolai vagy munkahelyi, pályaudvari büfék illetve közértek számára szállítanak. Szakembereik az elmúlt években rendezvényszervezés területén is nagy tapasztalatra tettek szert: vállalják rendezvényekre: hidegtál, saláta, szendvics házhozszállítását kis illetve nagy tételben is. Ügyfeleik bizalma, és elégedettsége ad számukra bizonyosságot arról, hogy munkájukat jól végzik. Hidegkonyha és hidegtál akár házhoz szállítva.

Hidegkonyha: saláták, hidegtálak rendelésre
Proparty
http://www.proparty.hu/

Mobil koktélbár, Black Jack. Látvány, íz, szenvedély, eseményekre, rendezvényekre.

Proparty
Private Chef Service
http://www.privatechefservice.hu/

Rendeljen saját séfet otthonába és élvezze a város legjobb éttermeinek hangulatát otthon!

Private Chef Service
Himeko kft
http://etkeztetes.fw.hu

Rendezvényekre, céges partykra, családi eseményekre, üzemi étkezdékbe, büfékbe ajánljuk hideg-meleg szendvicseinket, salátáinkat, hidegtálainkat, aszpikos készítményeinket, vendégváró falatkáinkat.

Himeko kft
Mi ismerjük a tökéletes esküvő titkait
http://stylecatering.eu/hu/eskuvo/

Esküvői catering és party szervíz szolgáltatásunk nem a hagyományos menürendszerre épít, hanem változatos és különleges összetevőkből állítja össze a megrendelő kívánságai alapján a menüt. Szakítson a hagyományokkal! Tegye igazán emlékezetessé esküvőjét.

Mi ismerjük a tökéletes esküvő titkait
Juzso Party rendezvényszervezés
http://juzsoparty.hu/

A Juzso Party kft. céges és magánrendezvények lebonyolításával foglalkozik. Legyen az állófogadás, gálaétkezés, koktél party, flying party, kerti party, a Juzso Party mindenben rendelkezésére áll. További információért és árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Juzso Party rendezvényszervezés
Rendezvényhelyszínt keres Budapesten? Mi segítünk!
http://www.bonusparty.hu/rendezvenyhelyszinek

Több mint tizenöt éve forog minden gondolatunk a rendezvényszervezés és a catering körül. Évente 280 rendezvény lebonyolításával bíznak meg minket. Büszkék vagyunk rá, hogy így is személyes kapcsolatot tudunk kialakítani ügyfeleinkkel. Már a megfelelő rendezvényhelyszín kiválasztástól segítségére leszünk. Jó kapcsolatot ápolunk számos Budapest környéki helyszínnel, így kipróbált körülmények között, a legjobb feltételek mellett tudjuk lebonyolítani az Ön igényeihez mindenben igazodó rendezvényt.

Rendezvényhelyszínt keres Budapesten? Mi segítünk!
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 478 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 478 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11657