Party Service, parti szerviz > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Party Service, parti szerviz > 14 weboldal. Kategória leírása:

rendezvenyszervezes.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Bonus Party Service
Bonus Party Service
http://www.bonusparty.hu/

Bonus Party Service: Rendezvények különleges tálalásban. Biztosak vagyunk abban, hogy teljes körű szolgáltatási palettánk - melynek középpontjában a gasztronómia áll -, minden esetben egyedülálló, testre szabott megoldást tud biztosítani rendezvényei előkészítéséhez és lebonyolításához. 1143 Budapest, Dorozsmai u. 56.

www.bonusparty.hu
Budapest Partyservice
Budapest Partyservice
http://www.budapestpartyservice.hu/

Üzleti, privát rendezvény, helyszín, gasztronómia - H - 1061 Budapest, Paulay Ede utca 7.

www.budapestpartyservice.hu
Shake House Party Service
Shake House Party Service
http://www.shakehouse.hu/

A Shake House Party Service egy teljeskörû rendezvényszervezéssel és kitelepüléses vendéglátással fogalakozó, fiatalos, lendüle- tes és alkotó szellemû vállalkozás. Felkészült munkatársaink a vendéglátás és rendezvényszervezés nagy nevû és méltán sikeres iskoláiban, elismert cégeinél, szállo- dáinál szerezték tapasztalatukat és szaktu- dásukat. Rugalmas, vendégcentrikus embe- reink élén szintén szakirányú végzettségû, és jelentõs tapasztalattal rendelkezõ veze- tés áll.

www.shakehouse.hu
Full Party Service Kft.
Full Party Service Kft.
http://www.fullparty.hu/

Rendezvényszervezés, esküvő, sátorbérlés. 6000 Kecskemét, Szt. László krt. 19.

www.fullparty.hu
Coctail Company
Coctail Company
http://www.cocktailcompany.hu/

Garden Party Service, Esküvő Service, Rendezvény Service, VIP Service. Koktélok felszolgálása rendezvényeken, saját bárpulttal, eszközökkel, italokkal, szakképzet jó megjelenésű, fiatal mixerekkel. Welcome Drinkek elkészítése és felszolgálása. Alkoholmentes koktélok, Trópikus koktélok, Forró koktélok, Új kreációk egyéni termékekkel a megrendelő kívánsága szerint. Egyéni ötletek, elképzelések megvalósítása.

www.cocktailcompany.hu
Parti Service Műsorszervező Iroda
Parti Service Műsorszervező Iroda
http://partiservice.atw.hu/

A Parti Service Műsorszervező Iroda azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson önnek rendezvényei lebonyolításában.Igényeinek megfelelően elkészítjük önnek a komplett műsortervet és ennek megfelelően megszervezzük a kívánt fellépéseket.

partiservice.atw.hu
Partyvarázs
Partyvarázs
http://www.partyvarazs.hu/

Cégünk a Leskovics Pirotechnika Kft. 1997-ben alakult. 9 éve célunk az, hogy felejthetetlenné tegyük élete legfontosabb pillanatait és elkápráztassuk vendégeit akár egy tűzijátékkal, dekorációval, vagy az általunk szervezett jó hangulatú rendezvénnyel. A rendezvényszervezés és a dekoráció elkészítése során a legjobb minőségű léggömbökkel, anyagokkal, papír kellékekkel dolgozunk és folyamatosan képezzük magunkat, új technológiákat alkalmazva, hogy midig a legjobbat, legmodernebbet nyújthassuk Önöknek.

www.partyvarazs.hu
Hidegkonyha: saláták, hidegtálak rendelésre
Hidegkonyha: saláták, hidegtálak rendelésre
http://salataexpress.hu

Hidegkonyha, illetve hidegtál kiszállítással. A magyar tulajdonban lévő Saláta Express kft. 2007 óta van a piacon. A folyamatosan fejlődő és prosperáló cég fő profilja a hidegkonyhai termékek (hidegkonyha, hidegtál), csomagolt és nyitott szendvicsek, hidegtálak, friss vagy joghurtos, és majonézes saláták stb. készítése illetve annak forgalmazása. Hideg és melegkonyhai termelés egész területét átfogja munkájuk, elsősorban kórházi, iskolai vagy munkahelyi, pályaudvari büfék illetve közértek számára szállítanak. Szakembereik az elmúlt években rendezvényszervezés területén is nagy tapasztalatra tettek szert: vállalják rendezvényekre: hidegtál, saláta, szendvics házhozszállítását kis illetve nagy tételben is. Ügyfeleik bizalma, és elégedettsége ad számukra bizonyosságot arról, hogy munkájukat jól végzik. Hidegkonyha és hidegtál akár házhoz szállítva.

salataexpress.hu
Premiumhidegtal.hu - hidegtál rendelés
Premiumhidegtal.hu - hidegtál rendelés
http://www.premiumhidegtal.hu

Az általunk készített hidegtálak között bárki megtalálhatja kedvencét, így egy rendezvény alkalmával garantáljuk, hogy senki sem távozik éhesen. Gyerekzsúron, céges rendezvényen, legénybúcsún, ballagáson, esküvőn, vagy akár karácsonykor is tökéletes látványt nyújtanak a szakácsaink által készített színes és nem mellesleg nagyon finom hidegtálak! Az ízletes húsok, saláták és szendvicsek bármilyen bulin megállják a helyüket! Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra még ma!

www.premiumhidegtal.hu
Private Chef Service
Private Chef Service
http://www.privatechefservice.hu/

Rendeljen saját séfet otthonába és élvezze a város legjobb éttermeinek hangulatát otthon!

www.privatechefservice.hu
Himeko kft
Himeko kft
http://etkeztetes.fw.hu

Rendezvényekre, céges partykra, családi eseményekre, üzemi étkezdékbe, büfékbe ajánljuk hideg-meleg szendvicseinket, salátáinkat, hidegtálainkat, aszpikos készítményeinket, vendégváró falatkáinkat.

etkeztetes.fw.hu
Mi ismerjük a tökéletes esküvő titkait
Mi ismerjük a tökéletes esküvő titkait
http://stylecatering.eu/hu/eskuvo/

Esküvői catering és party szervíz szolgáltatásunk nem a hagyományos menürendszerre épít, hanem változatos és különleges összetevőkből állítja össze a megrendelő kívánságai alapján a menüt. Szakítson a hagyományokkal! Tegye igazán emlékezetessé esküvőjét.

stylecatering.eu
Juzso Party rendezvényszervezés
Juzso Party rendezvényszervezés
http://juzsoparty.hu/

A Juzso Party kft. céges és magánrendezvények lebonyolításával foglalkozik. Legyen az állófogadás, gálaétkezés, koktél party, flying party, kerti party, a Juzso Party mindenben rendelkezésére áll. További információért és árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

juzsoparty.hu
Rendezvényhelyszínt keres Budapesten? Mi segítünk!
Rendezvényhelyszínt keres Budapesten? Mi segítünk!
http://www.bonusparty.hu/rendezvenyhelyszinek

Több mint tizenöt éve forog minden gondolatunk a rendezvényszervezés és a catering körül. Évente 280 rendezvény lebonyolításával bíznak meg minket. Büszkék vagyunk rá, hogy így is személyes kapcsolatot tudunk kialakítani ügyfeleinkkel. Már a megfelelő rendezvényhelyszín kiválasztástól segítségére leszünk. Jó kapcsolatot ápolunk számos Budapest környéki helyszínnel, így kipróbált körülmények között, a legjobb feltételek mellett tudjuk lebonyolítani az Ön igényeihez mindenben igazodó rendezvényt.

www.bonusparty.hu
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 500 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 500 | Várakozó linkek: 11 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 13459