Rendezvénybiztosítás > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendezvénybiztosítás > 8 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Csuklópánt
http://www.csuklopant.hu/

Az Avalon Csoport Kft. 9 éve foglalkozik csuklópántok forgalmazásával, mint az amerikai Precision Dynamics cég kizárólagos magyarországi képviselője. Cégünk fő profilja rendezvényszervezés. Jó néhány saját rendezésű rendezvénnyel a hátunk mögött örömmel adunk tanácsot, veszünk részt a beléptetés működésének kidolgozásában. A minőség mellett termékválasztékunk is messze a legszélesebb a piacon. Közel 100 fajta csuklópántot forgalmazunk. A legegyszerűbb üvegszálas terméktől a vonalkóddal vagy akár microchip-pel ellátott csuklópántokig. Csuklópántos Beléptetőrendszerek.

Csuklópánt
IBA Magyarország Kft.
http://www.ibabodyguards.hu/

Az IBA Magyarország Kft. örömmel vállalja kiemelt rendezvények, protokoláris események biztosítását, V.I.P. személyek, művészek, politikusok, gazdasági vezetők személyvédelmét. A Nemzetközi Testőrszövetség magyarországi képviselőjeként élen jár a testőrök képzésében, és szakmai továbbfejlesztésében.

IBA Magyarország Kft.
Detect Biztonságtechnika és Telekommunikáció Budapest
http://www.detect.hu

A Detect Üzleti Kommunikációs Kft 2003-ban alakult a Detect Bt több mint 10 éves tapasztalatára és kapcsolatrendszerére épülve, folytatva a társaság tevékenységét az ügyfelek magasabb szintű kiszolgálása érdekében. Cégünk biztosítja irodák, irodaházak, lakások és egyéb objektumok átfogó gyenge-, valamint erősáramú rendszereinek kialakítását. Az általunk forgalmazott terméktípusok, minőségükkel, megbízhatóságukkal és kedvező árukkal, Magyarországon már évek óta előkelő helyet töltenek be az irodai kommunikáció, a vagyonvédelem és a raktározástechnika területein.

Detect Biztonságtechnika és Telekommunikáció Budapest
mp hungary Kft.
http://www.mphungary.hu/

A biztonsági szakma minden része megtalálható a rendezvények biztosításánál. A biztonságszervezés, objektumvédelmi feladatok, a belső védelemben a rendészeti szolgáltatások, az előadók személyének védelme, a bevételt képező pénzösszegek kísérete, szállítása, a fokozott tűz- és bombabiztonsági intézkedések. Mindezeket a szolgáltatásokat cégünk komplexen és külön-külön is folyamatosan végzi.

mp hungary Kft.
Tűzvédelmi tervezés
http://www.tuzor.hu/szolgaltatasaink/tervezes/tervezes.html

Tűzvédelmi tervezés és kivitelezés rendezvényekhez, építkezéseknél, irodaépületek és egyéb épületek tűzbiztonsági felmérése

Tűzvédelmi tervezés
Scorp Team
http://scorpteam.c8.hu/

Megbízható csapatunkkal vállaljuk rendezvények biztosítását a legjobb áron.

Scorp Team
Szentinel Kft.
http://www.szentinel.hu/

Cégünk biztonságtechnikával, vagyon és személyvédelemmel, magánnyomozással, valamint rendezvénybiztosítással foglalkozik. Tekintse meg szolgáltatásaink, látogasson el weboldalunkra!

Szentinel Kft.
Rendezvénybiztosítás a SecuriRent segítségével
http://securirent.hu/rendezvenybiztositas/

Rendezvénybiztosítás kéréséhez keresse a SecuriRentet. Sok éves múltjuknak és hozzáértő embereiknek köszönhető, hogy akármilyen rendezvénybiztosítással kapcsolatos megbízást elvállalnak és biztosítanak. Önnek ehhez nem kell mást csinálnia, mint hogy kéréséről informálja Őket telefonon vagy elektronikus úton. Egy profi rendezvénybiztosítás több előkészületet is igényel. Ilyen például egy biztonsági ütemterv összerakása. Illetve a meghívottak tájékoztatása. Ezek nem kis hozzáértést igényelnek, szóval egy rendezvény biztosítását nem szabad könnyedén venni! Amennyiben szeretne más infókat is megtudni a rendezvénybiztosításról, látogasson el a weblapra.

Rendezvénybiztosítás a SecuriRent segítségével
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 478 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 478 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11657