Rendezvényszervezés oktatás, rendezvényszervező tanfolyam > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendezvényszervezés oktatás, rendezvényszervező tanfolyam > 3 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
MILTON - Tanácsadó és Oktatásszervező Kft.
http://www.milton.hu

A Milton Kft. Magyarország egyik vezető oktatásszervező cége, mely immár több mint tíz éve meghatározó szereppel bír a piacon, és jelenleg is az egyik legismertebb vállalkozás az ágazatban. Célunk, melyet üzleti tervünk is megfogalmaz, hogy "hiteles és naprakész információkkal szolgáljunk ügyfeleinknek". Tudjuk, hogy ennek eléréshez szakmailag a legmagasabb színvonalat kell biztosítanunk, és hogy a hosszú távú sikerhez többre van szükség az üzleti stratégiáknál és ezek végrehajtásánál.

MILTON - Tanácsadó és Oktatásszervező Kft.
Esküvőszervező tanfolyam
http://www.ratkaitimea.com/tanfolyam.php

Tanfolyamaink immár több éve teltházzal futnak, büszkeséggel és örömmel tölt el, hogy a nálunk végzettek közül egyre több névvel találkozunk a szakmában, látjuk sikereiket! Előadóink a velünk kapcsolatban álló szakmák jeles képviselői, akik a nálunk végzett hallgatóknak alvállalkozói szerződéseket ajánlanak fel! Oktatóink között van esküvőszervező, virágkötő, dekoratőr, fotós, videós, vőfély, zenekar, Dj, stb.

Esküvőszervező tanfolyam
Budapesti Metropolitan Egyetem
https://www.metropolitan.hu/kurzus/protokoll-szaktanacsado-es-rendezvenyszer ...

Protokoll szakértő és rendezvényszervező. Napjainkban a hivatalos kapcsolattartás, a megfelelő kulturált viselkedés, a rendezvények szakmai és protokolláris lebonyolítása egyre nagyobb szerepet kap magán és hivatalos kapcsolatokban az élet minden területén. Ezért vált szükségessé, hogy szakirányú továbbképzési szak keretén belül lehetőség legyen tanulni a hazai és nemzetközi viselkedési szokásokat, a protokoll ismereteket, a társadalmi érintkezés szabályrendszerét. Európai uniós tagságunk, a globalizáció új követelményeket támaszt a kapcsolattartás technikájában, a gyorsaságban, a megbízhatóságban, a programszervezésben, más kultúrkörök hivatalos, valamint társasági szokásainak megismerésében.

Budapesti Metropolitan Egyetem
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 478 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 478 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11657