Rendezvényszervezés oktatás, rendezvényszervező tanfolyam > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendezvényszervezés oktatás, rendezvényszervező tanfolyam > 6 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
MILTON - Tanácsadó és Oktatásszervező Kft.
http://www.milton.hu

A Milton Kft. Magyarország egyik vezető oktatásszervező cége, mely immár több mint tíz éve meghatározó szereppel bír a piacon, és jelenleg is az egyik legismertebb vállalkozás az ágazatban. Célunk, melyet üzleti tervünk is megfogalmaz, hogy "hiteles és naprakész információkkal szolgáljunk ügyfeleinknek". Tudjuk, hogy ennek eléréshez szakmailag a legmagasabb színvonalat kell biztosítanunk, és hogy a hosszú távú sikerhez többre van szükség az üzleti stratégiáknál és ezek végrehajtásánál.

MILTON - Tanácsadó és Oktatásszervező Kft.
Protokoll ügyintéző képzés
http://www.tanfolyam-kepzes.hu/protokoll-ugyintezo-tanfolyam----szamalk.html

A Számalk Közép-Európa egyik legnagyobb magániktatási intézménye 40 éves oktatási tapasztalattal. Képzéseinket a belvárosban, a Blaha Lujza tértől 3 percre találja. Tanári karunk gyakorló szakemberekből és sok éves oktatási tapasztalattal rendelkező oktatókból áll. Tekintse meg kínálatunkat!

Protokoll ügyintéző képzés
Esküvőszervező tanfolyam
http://www.ratkaitimea.com/tanfolyam.php

Tanfolyamaink immár több éve teltházzal futnak, büszkeséggel és örömmel tölt el, hogy a nálunk végzettek közül egyre több névvel találkozunk a szakmában, látjuk sikereiket! Előadóink a velünk kapcsolatban álló szakmák jeles képviselői, akik a nálunk végzett hallgatóknak alvállalkozói szerződéseket ajánlanak fel! Oktatóink között van esküvőszervező, virágkötő, dekoratőr, fotós, videós, vőfély, zenekar, Dj, stb.

Esküvőszervező tanfolyam
Budapesti Gazdasági Főiskola
http://web.kvif.bgf.hu/main.php?temp=institute_subject.pge&lang=HUN&subid=14 ...

Rendezvényszervezés - A hallgatók ismerjék meg és sajátítsák el az idegenforgalom egyik speciális - legösszetettebb tevékenységet jelentő - egyre jobban bővülő üzletágának, a rendezvény szervezésének és lebonyolításának sajátos szakmai ismereteit. A tantárgy célja, hogy a végzett hallgatók képesek legyenek a különböző rendezvények megszervezésében közreműködni, majd kellő gyakorlat után azokat átfogóan szervezni és lebonyolítani. Ezért az oktatás során különös hangsúlyt fektetünk a rendezvények előkészítésére, a forgatókönyv készítésére, a kalkulációra, a lebonyolítási ütemterv elkészítésére, valamint a rendezvény értékelésére, a tapasztalatok összegezésére.

Budapesti Gazdasági Főiskola
Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola
http://www.bkf.hu/index.php?lap=erdeklodoknek&mnuid=3_20_25

Protokoll szakértő és rendezvényszervező. Napjainkban a hivatalos kapcsolattartás, a megfelelő kulturált viselkedés, a rendezvények szakmai és protokolláris lebonyolítása egyre nagyobb szerepet kap magán és hivatalos kapcsolatokban az élet minden területén. Ezért vált szükségessé, hogy szakirányú továbbképzési szak keretén belül lehetőség legyen tanulni a hazai és nemzetközi viselkedési szokásokat, a protokoll ismereteket, a társadalmi érintkezés szabályrendszerét. Európai uniós tagságunk, a globalizáció új követelményeket támaszt a kapcsolattartás technikájában, a gyorsaságban, a megbízhatóságban, a programszervezésben, más kultúrkörök hivatalos, valamint társasági szokásainak megismerésében.

Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola
Prototkoll ügyintéző OKJ tanfolyam
http://www.okjtanfolyamkepzes.hu/protokoll-ugyintezo-kepzes

Milyen végzettséggel iratkozhatsz be a protokoll ügyintéző képzésre? Érettségi vizsga. Alapfokú (A2) szintű nyelvtudás (felméréssel) Milyen végzettséget kapsz, a protokoll ügyintéző képzés elvégzését követően? Államilag elismert emeltszintű szakképesítést szerezhetsz Milyen felsőoktatási alapszakok adnak a protokoll ügyintéző végzettségért felvételi többletpontot? Gazdaságtudományi képzési terület alapszak

Prototkoll ügyintéző OKJ tanfolyam
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 493 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 493 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 13464