Rendezvényszervező irodák - Budapest > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendezvényszervező irodák - Budapest > 18 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Rendezvényszervezés - Határok nélkül Iroda
http://www.hataroknelkul.hu/

A rendezvényszervezésben cégünket a fiatalos dinamizmus teszi kimagaslóvá. Szakértőink munkája eredményezi, hogy szolgáltatásunkat a megbízhatóság, magas színvonal, folyamatos megújulás, színes ötletek, meglepetések jellemzik. Célunk a rugalmasság és a minőség megőrzése, valamint partnereink maximális kiszolgálása.

Rendezvényszervezés - Határok nélkül Iroda
Multeam Rendezvényügynökség
http://www.multeam.hu/

A Multeam Rendezvényügynökség több éves tapasztalattal rendelkező cég a rendezvényszervezés területén. Alapításunk óta számos sikeres esemény részesei lehettünk, kezdve a húsz fős születésnapi partiktól, egészen a több ezer fős bálokig. Vállaljuk a rendezvények kreatív koncepciójának kialakítását, megszervezését és lebonyolítását. Naprakész adatbázisunk segítségével választjuk ki Önnek a legmegfelelőbb helyszínt és teremtjük meg az ehhez méltó légkört.

Multeam Rendezvényügynökség
Rendezvényszervező.com
http://www.rendezvenyszervezo.com/

Rendezvényszervező.com - Ahol a rendezvények születnek. Helyszínek, szervezők, fellépők, személyzet, catering, eszközök. Online rendezvényszervező portálunkat a rendezvényszervezés - elsősorban esküvő és konferencia, de minden egyéb rendezvény szervezésének - támogatására hoztuk létre.

Rendezvényszervező.com
Rendezvényszervező.hu
http://www.rendezvenyszervezo.hu/

Azért hoztuk létre ezt az oldat, hogy megpróbáljunk a leendő rendezvényeikben segítséget nyújtani. A szokásos fellépők és szolgáltatások felsorolásán túl, olyan információk találhatók az oldalon, melyek egyszerűbb és könnyebb szervezést tesznek lehetővé. Törekedtünk arra, hogy olyan lehetőségeket ajánljunk, vagy olyan előforduló problémákra megoldásokat kínáljunk, amiket mi az évek alatt végigéltünk, megtapasztaltunk. Meggyőződésünk, hogy egy egyszerű műsor lekoordinálásnál többet kell nyújtani az ügyfeleinknek.

Rendezvényszervező.hu
Diamond Group
http://www.diamond-group.hu/

A Diamond Group alapítóiként tízéves rendezvényszervezői tapasztalattal rendelkezünk, 1998 óta vagyunk aktív szereplői a rendezvényszervezési és szolgáltatási iparnak. Az elmúlt tíz év során rájöttünk arra, hogy egy rendezvény akkor lesz tökéletes, ha annak minden részletével sajátunkként foglalkozunk. Ezért hoztuk létre cégcsoportunkat, amely a műsor- és rendezvényszervezés mellett catering szolgáltatást, valamint hostess közvetítést is biztosít Megrendelőinknek.

Diamond Group
RagazzArt Event Marketing
http://ragazzart.hu/

Közel 11 éve azzal a céllal hoztuk létre a RagazzArt ügynökséget, hogy professzionális, kreatív és minden alkalommal testre szabott koncepciók megvalósításával tegyünk eleget az ÖN és CÉGE igényeinek. Önnek garanciát jelenthet a több, mint egy évtizedes tapasztalat, munkatársaink személyes hozzáállása és eredményessége, valamint azon partnereink sora, akiknek már évek óta szervezünk eseményeket. Célunk, hogy az általunk garantált színvonalon az Ön hétköznapjaiba is visszatérjenek a csodák. Miért ne ragadná meg a lehetőséget?

RagazzArt Event Marketing
Háziangyal rendezvényszervezés
http://www.haziangyal.hu/

Vállaljuk: családi és egyéb rendezvény szervezését, egyedi kivitelezésű meghívó, köszönetajándék, képeslap készítését, rendezvényeken büfészolgáltatást, étkészlet kölcsönzését.

Háziangyal rendezvényszervezés
Fantasy Art
http://www.fantasyart.hu/

Fantasy Art - Esküvőszervezés, rendezvényszervezés. 1188 Budapest, Napló utca 103/A

Fantasy Art
Moon Event
http://www.moonevent.hu/

Moon Event Rendezvényszervező Kft. Professzionális, komplex szolgáltatások.

Moon Event
Rendezvényszervezés - PartyExpress
http://www.partyexpress.hu/

Rendezvényszervezés felső fokon, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal.

Rendezvényszervezés - PartyExpress
Cream Party Service – Ünnepi alkalmak biztos kézben
http://creamparty.hu/

Creamparty Service: Fennállásunk óta több, mint ezer rendezvény lebonyolításában vettünk részt. Ezeknél legfőképp a catering lefolytatása volt a fő feladat, de sok partit teljes egészében mi szerveztünk. Cégünk fő profilja az esküvői rendezvényszervezés és a vállalati rendezvényszervezés. Parti szervizelést is vállalunk, valamint céges rendezvények, esküvői vacsora lebonyolítását is. Munkatársaink több, mint egy évtizedes múlttal, tapasztalattal bírnak a különböző céges rendezvények, vállalati rendezvények, catering területén. Hívjon minket, ha esküvő, születésnap, céges buli esetén segítségre van szüksége, professzionális csapatunk áll rendelkezésére.

Cream Party Service – Ünnepi alkalmak biztos kézben
Az Produkció - Rendezvényszervezés, PR-, és Kommunikációs ügynökség
http://www.azprodukcio.hu

A művészekből, újságírókból és rendezvényszervezőkből álló csoportunk fő célja, hogy maradandó élményt nyújtson rendezvényeink vendégei részére. Mindemellett szeretnénk értékes eseményeket szervezni úgy, hogy az szinkronban legyen a partnerek és a célcsoport igényeivel. Ezért rendezvényszervezés keretében végzett tevékenységünket minden esetben professzinális minőségben végezzük.

Az Produkció - Rendezvényszervezés, PR-, és Kommunikációs ügynökség
Bild's Event Rendezvényszervező Iroda
http://www.bilds.hu/

A Bild’s Event Rendezvényszervező Irodát, azzal a nem titkolt szándékkal és céllal hoztuk létre, hogy a sok rendezvényszervező közül minket válasszanak. Az elmúlt 8 év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy ismerjük a rendezvények kihívásokkal teli világát, képesek vagyunk a váratlan helyzetekre is azonnal reagálni. Véleményünk szerint a profizmus a szakmai hozzáértés mind-mind nagyon fontos tétel. Amiben mások szeretnénk és mások is tudunk lenni, az érzelmi empátia az odafigyelés a kedvesség. Óriási bizalomra van szükség ahhoz, hogy a megrendelő ennek a számára fontos alkalomnak egy részét, vagy akár az egész egységet egy idegen kezébe helyezze. Ennek a bizalomnak akarunk megfelelni. Komoly és megbízható szolgáltatói csapattal állunk rendelkezésükre, ez a megbízható háttér, biztonságot és kiszámíthatóságot nyújt, melyre számíthatnak.

Bild's Event Rendezvényszervező Iroda
Eventday.hu
http://www.eventday.hu/ceges_csaladi_nap

Rendezvény programjainkkal olyan közösségi élményeket, élményközpontú eseményeket biztosítunk, ahol a résztvevők egyedi élményekkel gazdagodhatnak. Rendezvényszervezői több éves tapasztalatunkat és szakmai hátterünket tudjuk biztosítani ahhoz, hogy Ön is sikeres, élményekkel teli rendezvények házigazdája legyen. A megbízóink által megfogalmazott cél eléréséhez mindig megtaláljuk a legideálisabb rendezvény programot a közösségek összehangolására egy jól felépített, átgondolt és szakszerűen lebonyolított rendezvénnyel.

Eventday.hu
Hosspert Rendezvényszervező és Szolgáltató Kft.
http://www.hosspert.com/

Teljes körű rendezvényszervezés megbízóinknak. Ezen kívül szolgáltatásaink közé tartoznak még: esküvőszervezés, leány- és legénybúcsú szervezés, hostess munkák, örző- védő tevékenységek. További információ honlapunkon.

Hosspert Rendezvényszervező és Szolgáltató Kft.
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 478 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 478 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11657