Rendezvényszervező irodák - Vidék > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendezvényszervező irodák - Vidék > 12 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Durugy Bt.
http://www.durugy.hu/

Cégünk az Önök munkáját kiegészítheti, sikereik elérésében tovább segítheti. Programjaink, ajánlataink, elképzeléseikhez igazíthatók. Szolgáltatásunkat a megbízhatóság, rugalmasság és kreativitás jellemzi.

Durugy Bt.
Biatorbágy - Horizont Rendezvényszervező Iroda Bt.
http://www.horizontiroda.hu/

Cégünket 1991-es alakulása óta a legmagasabb szakmai felkészültség és a gördülékeny ügyintézés jellemzi, ami képzett munkatársainknak és sokéves tapasztalatunknak köszönhető. Az eltelt több, mint 17 év alatt szolgáltatásaink listája dinamikusan bővült, mint ahogy tette ezt maga a cég is. Jelenleg Magyarország egyik vezető rendezvényszervezőjévé nőttük ki magunkat. Az összes többi szolgáltatásunk is magas szakmai színvonaláról és kedvező árairól ismert. Rendezvények, műsorok, exkluzív előadások.

Biatorbágy - Horizont Rendezvényszervező Iroda Bt.
Harmónia Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda
http://www.harmoniarendezveny.hu/

Harmónia Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda. 7621 Pécs, Teréz u. 4.

Harmónia Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda
Talizmán yacht
http://talizmanyacht.hu/

Rendezvények, tréningek, sétahajózás, privát összejövetelek szervezése, közreműködve a Balaton legnagyobb tengeri vitorlás hajójával.

Talizmán yacht
Pécs - Treativ
http://www.treativ.hu/

Cégünket 1996-ban alapítottuk. Nem rendezvényszervezéssel kezdtünk foglalkozni. Véletlenül cseppentünk erre a területre. Aztán itt ragadtunk. Ennek a munkának varázsa van. Olyan mint a mesében. Miközben dolgozunk, része lehetünk egy családnak, vagy dolgozói lehetünk egy cégnek. Legyen az céges, vagy családi, tudjuk, hogy emberekről szól embereknek. Maradandó emléket szeretne adni azoknak, akik fontosak számunkra. 7630 Pécs, Palahegy u. 48/2.

Pécs - Treativ
New Event Kft.
http://www.newevent.hu/

A New Event Kft. teljeskörű rendezvényszervezéssel foglalkozó, fiatalos, lendületes vállalkozás. Cégünk vállalja különböző rendezvények, megszervezését, lebonyolítását, legyen az akár esküvő, születésnap, családi esemény, szilveszteri mulatság, bemutató, kiállítás, koncert, előadás, vagy vállalati céges rendezvény, konferencia. Iroda: 8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky u. 15.

New Event Kft.
Alsóörs - K. Catering Kft.
http://www.kcatering.hu

A K. Catering rendezvényszervező iroda több mint 15 éve foglalkozik különböző rendezvények megszervezésével. Kiemelten Budapesten, és - partnereik által kiválasztott helyen - bárhol az országban, illetve külföldön bonyolítja rendezvényeit. Kiváló szervezést és helyszínt biztosít csapatépítő tréningek, továbbképzések és családi ünnepségek lebonyolítására is.

Alsóörs - K. Catering Kft.
Dupla Sansz Rendezvényiroda Kft. - Balaton
http://www.duplasansz.hu

Komplett rendezvények szervezése és lebonyolítása a szállás foglalásától egészen az utolsó mozzanatokig. Legyen szó konferenciáról, indoor vagy outdoor tréningről, csapatépítésről, céges buliról, mi mindent megszervezünk. A balatoni térségben kiterjedt kapcsolatrendszerünk miatt otthon érezzük magunkat, de széleskörű referenciával rendelkezünk országszerte.

Dupla Sansz Rendezvényiroda Kft. - Balaton
Vexton Kft. - csapatépítés - csapatépítő játékok
http://www.vexton.hu/

Szabadidős és extrém csapatépítő programok, élménytréningek, kalandjátékok. Különlegességek és újdonságok, gyerekzsúrok, és álomesküvő. Nálunk mindent megtalál, első kézből, saját eszközparkkal, felkészült szakmai háttérrel, az első pillanattól az utolsó visszacsatolásig.

Vexton Kft. - csapatépítés - csapatépítő játékok
Partyvarázs - Gyula
http://www.partyvarazs.hu/

Cégünk a Leskovics Pirotechnika Kft. 1997-ben alakult. 9 éve célunk az, hogy felejthetetlenné tegyük élete legfontosabb pillanatait és elkápráztassuk vendégeit akár egy tűzijátékkal, dekorációval, vagy az általunk szervezett jó hangulatú rendezvénnyel. A rendezvényszervezés és a dekoráció elkészítése során a legjobb minőségű léggömbökkel, anyagokkal, papír kellékekkel dolgozunk és folyamatosan képezzük magunkat, új technológiákat alkalmazva, hogy midig a legjobbat, legmodernebbet nyújthassuk Önöknek.

Partyvarázs - Gyula
Mystic Rendezvényszervezés
http://mysticbgy.blogspot.com/

Nógrád megyében, Balassagyarmat és térségében vállaljuk esküvők, konferenciák, céges programok, falunapok, gyerekzsúrok teljes körű megtervezését és lebonyolítását. Több éves rendezvényszervezői tapasztalatunk mellett, a meghívó- és plakáttervezésben is otthonosan mozgunk, valamint kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezünk. Partnereink olyan profi szakemberek, akik munkájukkal bizonyítják, hogy ebben a hátrányos helyzetű régióban is lehet kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat a biztosítani.

Mystic Rendezvényszervezés
BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda - Balatonfüred
http://www.balatonquality.hu

Nincs tökéletes rendezvényhelyszín csak ideális. Tökéletessé a szervezői munkával tehetjük, hiszen a sikeres rendezvény nem a szerencsén múlik, hanem az átgondolt szervezésen. Irodánk a kezdeti tervezéstől az operatív munkáig helyszíni jelenlétével megszervezi a rendezvényt, különös figyelmet fordítva arra, hogy az esemény minden eleme a Megrendelő cég arculatát tükrözze.

BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda - Balatonfüred
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 478 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 478 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11657