Rendezvénytechnika > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendezvénytechnika > 26 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Pro-Kvint Hangosítás
http://www.pro-kvint.hu

A Pro-Kvint Bt. 2003-ban jött létre azzal a céllal, hogy megbízható és minőségi hangosítással, hangfelvétellel vagy hangrendszer telepítéssel tegye elégedetté ügyfeleit. Munkatársaink a cégalapítást megelőző években az Oktopus Multimédia Intézetben, valamint a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán tettek szert magas szintű szakmai ismeretekre. A Pro-Kvint Bt. munkái során felhasználói és szolgáltatói oldalról szerzett tapasztalatot a hangtechnika minden területén. Alapítása óta több élvonalbeli kivitelező- és szolgáltató cég partnereként is dolgozik. Korrekt és megbízható üzleti magatartást képviselve a Pro-Kvint Bt. igényes és minőségi szolgáltatást nyújt munkái során – erre saját tulajdonú, magas színvonalú technikai eszközparkja a garancia. Tevékenységek Hangfelvétel: koncertek, konferenciák, előadások hangfelvétele a helyszínen. Komoly- és könnyűzenei CD lemezek, hangoskönyvek felvétele a Pro-Kvint Hangstúdióban. Rendezvény hangosítás: koncertek, konferenciák, előadások...

Pro-Kvint Hangosítás
Fsound
http://www.fsound.hu/

A cég fő profilja rendezvények hangosítása, technikai eszközök bérbeadása, fény és színpadtechnika biztosítása, az eszközparkot folyamatosan bővítik, fejlesztik, minőségi eszközök beszerzésére törekednek, nagyobb rendezvények esetén tudnak biztosítani professzionális minőségű látvány és fénytechnikai eszközöket is.

Fsound
Korona Global Rendezvénytechnika Kft.
http://www.korona.hu/

15 éves külföldi és magyar szakmai tapasztalattal, versenyképes árakkal gyors és rugalmas szolgáltatást kínálunk Ügyfeleink számára. A vállalkozás profilja: rendezvénysátrak, pavilonok bérbeadása, rendezvények technikai installációs kivitelezése, egyéb rendezvénytechnikai felszerelések bérbeadása.

Korona Global Rendezvénytechnika Kft.
Bálvány rendezvénytechnika
http://www.balvanykft.hu/

Cégünk fő tevékenysége: kulturális rendezvények műszaki kivitelezése. 1995 évi alapításunkat követően folyamatosan bővülő kapacitással végezzük különböző rendezvények hang- fény- és színpadtechnikai kiszolgálását, ideiglenes elektromos- és vízellátó rendszerek telepítését. Igényes zenei koncertek, színházi előadások és speciális igényű produkciók teljes körű műszaki kivitelezését vállaljuk. Saját technikánk alkalmas a kisméretű, kamara produkciók kivitelezésétől a nagyszabású szabadtéri koncertek lebonyolítására.

Bálvány rendezvénytechnika
Soul Light Vision
http://www.soullight.hu/

Az utóbbi években megsokszorozódott hazánkban a különböző szórakoztató rendezvények, koncertek, gálák száma. Számtalan fesztivál, vásár, road-show, bemutató, nyílt nap, önkormányzati rendezvény várja a vendégeket országszerte évről-évre. A rendezvényszervezők többsége ma már belátja, hogy egy program csak akkor lehet sikeres és főleg biztonságos, ha a rendezvény-, és színpadtechnikai feladatokat, illetve ezek telepítését műszakilag és technikailag képzett, szakértő munkatársakkal, valamint bevizsgált, szabványos eszközökkel dolgozó cégre bízza. Megrendeléseink zöme kültéri (település-központok, rendezvényterek, sportpályák) és beltéri (sport-, és rendezvénycsarnokok) önkormányzati rendezvények, koncertek, konferenciák, színházi estek, divat-, és termékbemutatók, kiállítások, televíziós műsorok, céges rendezvények, sportesemények fény-, hang-, látvány-, és színpadtechnikai szolgáltatásai, illetve a rendezvények elektromos ellátását szolgáló mobil erősáramú rendszerek kiépítése.

Soul Light Vision
El-Vision Rendezvénytechnika
http://www.el-vision.hu/

Rendezvénytechnika, Tolmácstechnika, Szavazás, delegációs technika. Minden egy szolgáltatótól.

El-Vision Rendezvénytechnika
Celebrate Rendezvénytechnika
http://www.celebrate.hu/

www.celebrate.hu - A rendezvényszervezés szerves részét képezi a rendezvénytechnika, mely lehetővé teszi a tökéletes kivitelezést. A Celebrate Rendezvénytechnika szolgáltatásai mindenkinek megoldást kínálnak, legyen szó LED-es világításról -és megjelenítőkről, fényshow-ról, szinpadtechnikáról vagy éppen hangtechnikáról.

Celebrate Rendezvénytechnika
Épületreklám, paint up, fényreklám, fénytechnika
http://www.pixelvisual.hu

Mi egy új, modern megjelenési formával, egy új reklámozási lehetőséggel a Paint up-pal garantáljuk, hogy cége logója, terméke vagy szolgáltatása nagy tömegek számára is emlékezetes maradjon, és felfigyeljenek rá! A fényfestés művészei, akik egy nagyteljesítményű projektorral újrafestik és élettel töltik meg a szürke házfalakat, különleges élményt biztosítanak az arra látogatóknak! Több száz négyzetméteres felületet töltenek meg színekkel, élménnyel és természetesen egy kis reklámmal is. Ez a felület lehet házfal (oldalfal, tűzfal, homlokzat), vagy rendezvényhelyszín (épület, sátor, hajó, belső díszterem, stb.), vagy bármilyen vetítésre alkalmas felület!Lehet állóképet, vagy logót vetíteni, de lehetőség van slideshowra is, azaz több képből összeállított diavetítésre zenei aláfestéssel, mellyel a kívánt hatás fokozható! Mivel ez egy új vizuális élmény mely érdeklődést vált ki az emberekből, ezáltal hatásosabb a hagyományos (pl. óriásplakát) megjelenési formáknál.

Épületreklám, paint up, fényreklám, fénytechnika
DCN Rental Kft.
http://dcnrental.hu

Cégünk 2004 óta nyújt teljes körű szolgáltatást a konferenciatechnika területén. Eszközparkunkat a legmodernebb eszközökből alakítottuk ki, melyhez a konferenciatechnika területén magas szakmai tudással rendelkező, megbízható szakembergárdát építettünk fel. Így értük el, hogy csapatunk napról napra nemzetközi szintű szolgáltatást képes nyújtani ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. A konferenciatechnikában elengedhetetlen a maximalizmus és profizmus. Csapatunk mindent meg is tesz ezért. Nemzetközi színvonalú eszközpark, megbízható, magas színvonalú szolgáltatás!

DCN Rental Kft.
EventPro Rendezvénytechnikai Szolgáltató Kft.
http://www.eventpro.hu/

Hangosítás, világítás, színpadtechnika, vetítéstechnika, lézer show, rendezvényeszközök.

EventPro Rendezvénytechnikai Szolgáltató Kft.
DreamPower Rendezvénytechnika
http://www.dreampower.hu

A DreamPower Rendezvénytechnika fő profilja a hangosítás, fénytechnika, színpadtechnika, színpadfedés és vetítéstechnika. Vállaljuk esküvő, kiállítás, diszkó, divatbemutató, szabadtéri fesztivál, zenekari koncert, konferencia, termékbemutató, iskolai rendezvény, sulibulik, céges rendezvény, party, házibuli, falunap, városnap, sportrendezvény, állami rendezvény, önkormányzati rendezvény technikájának teljes körű lebonyolítását. Természetesen eszközeink bérlése külön-külön, vagy akár csomagokban is kivitelezhető.

DreamPower Rendezvénytechnika
Rendezvényeszközök - Bérelhető technikai eszközök
http://www.rendezvenyeszkozok.hu/alapindex.htm

Alapvető célunk, hogy rendezvényszervező ügyfeleink részére megbízható, rugalmas technikai hátteret biztosítsunk. Technikai eszközök mellé igény szerint szakképzett kezelőszemélyzetet biztosítunk.

Rendezvényeszközök - Bérelhető technikai eszközök
Videófal Szoltrend Dekor Kft.
http://www.szoltrend.hu/index.php?menu=dekor&menu2=videofal

Szoltrend Dekor Kft. 2000 óta foglalkozik dekorációval, többek közt kiállítások, rendezvények, dekorációjával fényreklámjaival. A Megrendelő igények kielégítésére cégünk 2008 januárjától videófalat is üzemeltet, ami tökéletesen alkalmas rendezvények, kiállítások, kongresszusokon felmerülő képi, illetve hangtechnikai igények kielégítésére, reklámfilmek vetítésére. A rendszer akár bérbe is vehető, szakembereink telepítik, igény szerint üzemeltetik.

Videófal Szoltrend Dekor Kft.
Hangosítás országosan és kedvező árakkal, !cerwin-vega hantechnika
http://www.kiralyportal.hu/index.php?m=hangositas

Hangosítás országosan és kedvező árakkal, bármilyen rendezvényre. !Cerwin-Vega (Hollywood, L.A., USA) hangrendszer, Yamaha keverő, jelfeldolgozó és effekt, rendszerprocesszor, Sennheiser rádiósmikrofonok, rezgésmentes Pioneer lejátszók... Új hangtechnika, referenciákkal, új hangosítási stílusban is. Pénz visszatérítési garancia! Részletekért látogassa meg weblapunkat!

Hangosítás országosan és kedvező árakkal, !cerwin-vega hantechnika
All-in-service Kft. rendezvénytechnika&szórakoztatás
http://www.allinservice.hu/

Az All-In-Service Kft. csapata 2001 óta látja el különböző rendezvények technikai hátterének biztosítását színpadtechnikával, hangosítással, vizuáltechnikával. Ezen kívül profi lemezlovasaival és karaoke szolgáltatásával magas színvonalon szórakoztatja közönségét. Az összes rendezvénytípusnál magas színvonalú tapasztalattal rendelkezünk! - Céges rendezvények - Esküvők, lagzik - Bulik, party-k, bálok - Divatbemutatók, Kiállítások - Fesztiválok, Koncertek - Konferenciák, sajtótájékoztatók - Roadshowk Tekintse meg referenciáinkat!

All-in-service Kft. rendezvénytechnika&szórakoztatás
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 478 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 478 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11657