Zenekarok, zeneszolgáltatás > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Zenekarok, zeneszolgáltatás > 19 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Zenekarok A-Z
http://zenekarok.zeneszolgaltatas.hu/

Szeretne egy jó bulit? A megfelelő zenekar kiválasztása a legfontosabb tényező! Oldalunkon biztos megtalálja a legjobbat! Keresse ki a megfelelő zenekart, majd kérjen tőle ajánlatot itt jobb oldalt, vagy használja a fórumot!

Zenekarok A-Z
Mulatós zene, zenekarok
http://zenekarok.zeneszolgaltatas.hu/stilus/mulatos-zene-lakodalom

Mulatós és lakodalmas zenekarok megyék szerint válogatva, részletes bemutatkozással, képekkel, demóval és ajánlatkéréssel.

Mulatós zene, zenekarok
Koktél zenekar
http://www.koktel-zenekar.hu/

A Koktél party-zenekar bálok, party-k, lakodalmak, klubok és cégrendezvények kedvelt zenekara. A névválasztás a folyamatosan bővülő repertoár sokszínűségére kíván utalni.

Koktél zenekar
Avanti zenekar
http://www.avantizenekar.hu/

Tóth Gabriella, Veres István. Együttesünk évek óta sikeresen működő rendezvényzenekar. Repertoárunkkal minden réteget és korosztályt kiszolgálunk.

Avanti zenekar
Pesty Party Produkció
http://www.pestyparty.hu/

Együttesünk az elegáns partik, gálaestek, az igényesre megálmodott rendezvények zeneszolgáltatója. A Pesty Party Showband egy igazi retrozenekar, a 70-es, 80-as évektől napjainkig a legismertebb slágerzenéket játsza. Profi zenészek, széles és színes repertoár, kifogástalan technikai háttér, elegáns megjelenés.

Pesty Party Produkció
Music Service
http://www.musicservice.hu/

Rendezvénytechnika és szórakoztatás. Legyen szó céges rendezvényről, esküvőről vagy akár egyetemista, főiskolai buliról, cégünk lemezlovasai a 60-as évektől napjainkig otthonosan mozognak az összes zenei stílusban kivétel nélkül, így a kiváló hangulat minden körülméynek között biztosított. Saját lemezlovainkon kívül foglalkozunk lemezlovasok közvetítésével is hazai és külföldi viszonylatban egyaránt.

Music Service
Esküvői Dj csapat
http://www.eskuvoidj.net

Az esküvő dj csapatát évről-évre több pár tiszteli meg azzal, hogy az általunk nyújtott esküvő dj szolgáltatást választja az esküvőre a klasszikus lakodalmas zenekar helyett. Oldalunk azoknak a pároknak nyújthat segítséget, akik kicsit szakítva a hagyományokkal megfizethető, de mégis igényes, mindenki számára táncolható zenét szeretnének életük legszebb napján. Csapatunk OKJ vizsgával és jogtiszta lemezekkel rendelkező lemezlovasokból áll. Ez azért fontos, mert minden tagunk beszél angolul, és előszeretettel vállalunk vegyes nemzetiségű esküvőn is dj szolgáltatást.

Esküvői Dj csapat
Fun Company Party Zenekar És Esküvői Zenekar
http://www.funcompany.hu/

A Fun Company olyan party zenekar, melynek tagjai sok évtizedes múlttal rendelkeznek az igényes, élő zenés rendezvények terén. Régi klasszikus és modern slágerek, kiváló élő zene azoknak, akik esküvői zenekart, vagy céges rendezvényre, legény- vagy lánybúcsúra keresnek party zenekart. Bejárták a világ legnagyobb luxusszállodáit, óceánjáró hajóit, céges rendezvényeit. Profi zenészek, akik igény esetén egyedi kérésekhez is igazodnak!

Fun Company Party Zenekar És Esküvői Zenekar
Hangulat Duo
http://www.hangulatduo.hu/

Esküvő, buli, partyzene. Vállaják: utcabálok, bálok, díszvacsorák, céges rendezvények, osztálytalálkozók zeneszolgáltatását, a műsor összeállítása az adott közönség igényeinek megfelelő, biztosítják a jó hangulatot az ország egész területén, a műsorokban operettdalok, legismertebb mulatós slágerek, magyar nóták is szerepelnek.

Hangulat Duo
Vegas Showband
http://www.vegasshowband.hu/

Vegas Showband - Rendezvény- és partyzenekar. Zenekarunk kiváló hangzásáról a Vegas Light & Sound hang-, fény- és színpadtechnikai cég Renkus-Heinz hangrendszere gondoskodik.

Vegas Showband
Best Of Disco esküvői és party dj-k
http://bestofdisco.hu

Ha Te is egy szuper jó hangulatú bulit szeretnél, ahol a party dj a kedvenc zenéid játssza, saját megbízható minőségi hang- és fénytechnikával rendelkezik és alkalomhoz illően jelenik meg, akkor a legjobb helyen jársz! A Best Of Disco lemezlovas csapata minden korosztály és party zenei ízlését ki tudja elégíteni. Legyen az rock & roll, rock, 70-es évek, 80-as évek, 90-es évek, magyar bulizós, latinos, funky vagy napjaink sláger zenéi. Nevünk garancia az igényes szórakoztatásra és minőségre.

Best Of Disco esküvői és party dj-k
Cocktailband
http://cocktail-band.hu/

Ajánljuk zenekarunkat, a Cocktail Band-et ha egy fergeteges és színvonalas bulit vagy party-t kívánsz szervezni, rendezni. Szalonzene, régi klasszikus művek, party jellegű nosztalgia-disco és Rock and Roll, legújabb külföldi és hazai slágerek mind a műsorunk részét alkotják. Mindannyian több éve aktívan zenélünk, és nagy tapasztalatot szereztünk abban, hogyan tudjuk az éppen aktuális közönségünk igényeit a legjobban kiszolgálni. Rendszeres vendégei vagyunk az egyetemi és főiskolai rendezvényeknek, a nosztalgia táncesteknek, különböző nagyvárosi programoknak, sörfesztiváloknak és egyéb szervezett műsoroknak.

Cocktailband
Lakodalmas zenekarok
http://lakodalmas-zenekarok.hu/lakodalmas-zenekarok/

A zenekarok külön megyékre vannak bontva, és rövid leírással is rendelkeznek.

Lakodalmas zenekarok
Kvarc együttes
http://www.kvarcegyuttes.fw.hu/

Slágerek az 50-es évektől napjainkig. Többek között Rod Stewart, Charlie, Creedence.

Kvarc együttes
Sláger-Duó esküvői rendezvényzenekar
http://www.slager-duo.hu/

Profi és tapasztalt zenészekként vállaljuk esküvői, lakodalmas, báli és bármilyen rendezvény igényes zeneszolgáltatását. Amennyiben az ár mellett fontos a minőség és a kíváló hangulat, válassza a Sláger-Duót! Velünk a jó hangulat garantált! Kérjük látogassa meg honlapunkat, ahol bővebb információt és ízelítőt talál!

Sláger-Duó esküvői rendezvényzenekar
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 478 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 478 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11657