A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Tartalom:

rendezvenyszervezes.wyw.hu

A & J Patry Service
A & J Patry Service
http://aesjpartyservice.hu/party-service#eskuvo

Rendezvényszervezés, a néhány főstől kezdve a több száz fős rendezvényekig, esküvőkig. Levesszük a válláról a terhet: menüajánlat, catering, meghívó nyomtatás, dekoráció, zenekar szervezés a megrendelő igényei szerint.

aesjpartyservice.hu
A nagy nap tökéletes megvalósítása, esküvőszervezés
A nagy nap tökéletes megvalósítása, esküvőszervezés
http://eskuvonektek.hu/szolgaltatasaink/eskuvoszervezes

Az Esküvő Nektek Szervező Iroda az ifjú pár segítségére van, a megálmodott nagy nap megvalósításában. Törekszenek minden kívánságnak eleget tenni, és maximálisan úgy létrehozni az eseményt, ahogyan azt a pár kívánja. Amennyiben a leány- és legénybúcsú megszervezésében, vagy esetleg az esküvőn a legkisebbek foglalkoztatásáról legyen szó, mindenben számíthatnak a cégre.

eskuvonektek.hu
A rendezvények
A rendezvények
http://www.arendezvenyek.hu/

Miért bízná rendezvényét egy szakmai csapatra? Jól tudja ezt minden cégvezető, hogy a válasz egyszerű: Minőség + Szakértelem + Kreativitás

www.arendezvenyek.hu
A rendezvényszervezés nagykönyve
A rendezvényszervezés nagykönyve
http://www.konyv-konyvek.hu/a_rendezvenyszervezes_nagykonyve_allen_judy

Judy Allen A rendezvényszervezés nagykönyve c. műve kezünkbe adja azokat az eszközöket, amikre szükség lehet egy rendezvény stílusos megvalósításához, valamint a meglepetések és váratlan kiadások elkerüléséhez. A gyakorlatban is hasznosítható könyv egyaránt szól rendezvényszervezőknek, PR- és kommunikációs cégeknek és ügyfeleiknek, marketing és vállalati kommunikációs szakértőknek, jótékonysági és nonprofit szervezeteknek, vendéglátó- és szórakoztató ipari szakembereknek.

www.konyv-konyvek.hu
A tökéletes rendezvényhelyszín kereső – helyszinonline.hu
A tökéletes rendezvényhelyszín kereső – helyszinonline.hu
http://www.helyszinonline.hu/

Esküvőhelyszínt, rendezvényhelyszínt keres? Konferenciáját, vagy más üzleti eseményét szeretné a legjobb helyszínen megrendezni? Hazánk legnagyobb és legnépszerűbb rendezvényhelyszín adatbázisára biztosan számíthat! Közel 700 rendezvényhelyszín, több mint 3.000 rendezvényterem! Ha helyszínt keres, nálunk biztosan megtalálja. helyszinonline.hu - a helyszínspecialista

www.helyszinonline.hu
Abigél Panzió és étterem
Abigél Panzió és étterem
http://www.abigelhotel.hu/hu/szemelyisegfejleszto-treningek

Személyiség fejlesztő tréningek nagyszerű rendezvényhelyszíneken Szeged környékén az Abigél Hotelnál!

www.abigelhotel.hu
Absolut Hostess - hostess munkaerő
Absolut Hostess - hostess munkaerő
http://www.absoluthostess.hu/

Az Absolut Hostess kiváló, profi, kedves és mosolygós hostess munkaerőt biztosít rendezvényekre.

www.absoluthostess.hu
Ace Promotion
Ace Promotion
http://www.acepromotion.hu/

Ace Promotion - Egyedi reklámajándékok. Az ajándékozás elengedhetetlen az üzleti életben, hiszen a vevők megtartásának, üzletfelek megbecsülésének az egyik leghatékonyabb módja a reklámajándék.

www.acepromotion.hu
ACT Csapatépítés
ACT Csapatépítés
http://www.atlantischild.hu/

Hegymászás, és egyéb csapatépítési tevékenységek az Atlantis Child Trainer Kft-nál Dobogókőn!

www.atlantischild.hu
Activiteam-Art - csapatépítés felsőfokon
Activiteam-Art - csapatépítés felsőfokon
http://www.kreativprogramok.hu

Csapatépítő tréningek profiktól, kültéren, és beltéren egyaránt. A 10 éves szakmai tapasztalat, a több száz sikeresen lebonyolított csapatépítő tréning garancia arra, hogy az Ön rendezvénye is emlékezetes és sikeres legyen. Saját készítésű játékaink, tapasztalt színész-animátor csapatunk bármilyen tréninget tökéletessé varázsol!

www.kreativprogramok.hu
Adventúra - Csapatépítő tréning
Adventúra - Csapatépítő tréning
http://www.adventura.hu/

A koncentrációs, improvizációs, kombinatív készségek, a stressztűrő- és helyzetfelismerő képesség, a kommunikációs készség csírái mindenkiben megvannak, de ezek kibontakoztatását ösztönözni kell! Programjainkat úgy állítottuk össze, hogy ezeknek a készségfelesztéseknek az alapjai legyenek és ne a sablonos, hétköznapi élet megszokott elemeire épüljenek, hanem hogy a résztvevők „extrém” körülmények között próbálhassák ki önmagukat. Iroda és levélcím: 2131 Göd, Bajcsy-Zs. u. 6/1.

www.adventura.hu
Ahol átölel a természet – Danubius Health Spa Resort Sárvár ****
Ahol átölel a természet – Danubius Health Spa Resort Sárvár ****
http://www.danubiushotels.hu/sarvar

Nyugodt pihenés évszázados famatuzsálemek hűs árnya alatt Sárváron… Élményfürdő, fedett és kerti termálfürdő, szauna világ, fitness stúdió, csoportos mozgásprogramok...

www.danubiushotels.hu
Air Design
Air Design
http://www.airdesign.hu/

Gyönyörű és egyedi esküvői meghívók készítése, nagyon sok fajta díszítéssel, amelyek mellé akár borítékot, ültetőkártyát, menükártyát, gyűrűpárnát, asztaldekorációt, köszönő ajándékot, ülésrend táblát, emlékkönyvet, fényképalbumot is készítenek.

www.airdesign.hu
Airport Hotel konferencia központ
Airport Hotel konferencia központ
http://www.airporthotel.hu/hu/konferencia_terem_targyalo.htm

Külföldi partnere repülővel érkezik üzleti találkozóra? Ideális tárgyalási helyszínt keres - lehetőleg - a repülőtér közelében? Az Airport Hotel Budapest konferencia központja - 160 fő befogadására alkalmas konferenciatermeivel - a legjobb választás az Ön és cége számára. A legmodernebb technikával felszerelt, légkondicionált, természetes fénnyel rendelkező konferencia termek ideális helyszínül szolgálhatnak üzleti találkozók, konferenciák, szemináriumok, tréningek és rendezvények lebonyolításához.

www.airporthotel.hu
Akadémia Klub - Catering, rendezvényszervezés
Akadémia Klub - Catering, rendezvényszervezés
http://www.akademiaklub.hu/

Az Akadémia Klub egy gyönyörű helyszín az MTA épületén belül, egyben étterem, galéria, valamint kiváló helyszín, ha rendezvényeket szeretnénk lebonyolítani.

www.akademiaklub.hu
Aktív Csapatépítés Egerben, környékén és az Egri Várban
Aktív Csapatépítés Egerben, környékén és az Egri Várban
http://www.csapatepites-egerben.hu/

Csapatépítő és outdoor tréningek, családi napok, lovas programok. Extrém hagyományőrző tréning az Egri Várban.

www.csapatepites-egerben.hu
Aktívcsapat.hu
Aktívcsapat.hu
http://www.aktivcsapat.hu/

Aktív csapat - Csapatépítő programajánlatok. Az Aktív Csapat létrehozásával cégünk olyan indoor és outdoor csapatépítő programokat kínál az Önök részére, amely megkönnyíti a kollégák beilleszkedését az új környezetbe, erősíti a csapatmunkát, elősegíti az egyéniségek kibontakozását és a rejtett képességek megismerését. Az incentive programjaink pedig tökéletes lehetőséget teremtenek arra, hogy elismerjük kollégáink eredményeit és hogy ápoljuk személyes kapcsolatainkat ügyfeleinkkel.

www.aktivcsapat.hu
Alexander Rendezvényszervezés & Party Service
Alexander Rendezvényszervezés & Party Service
http://www.alexander.hu/

Az Alexander Party Service 1993-ban alakult, tevékenységi köre a teljeskörű rendezvényszervezés, vendéglátás, catering. Lelkes szakembergárdánk magas színvonalú munkájának köszönhetően Cégünk mára a rendezvényszervező piac egyik meghatározó, vezető cége lett. Az általunk bonyolított rendezvények nagy része komplex megbízás, amely a helyszín, a dekoráció, a berendezés, a technikai eszközök biztosításán át, a vendéglátáson keresztül minden egyéb kiegészítő szolgáltatást is magába foglal.

www.alexander.hu
All-in-service Kft. rendezvénytechnika&szórakoztatás
All-in-service Kft. rendezvénytechnika&szórakoztatás
http://www.allinservice.hu/

Az All-In-Service Kft. csapata 2001 óta látja el különböző rendezvények technikai hátterének biztosítását színpadtechnikával, hangosítással, vizuáltechnikával. Ezen kívül profi lemezlovasaival és karaoke szolgáltatásával magas színvonalon szórakoztatja közönségét. Az összes rendezvénytípusnál magas színvonalú tapasztalattal rendelkezünk! - Céges rendezvények - Esküvők, lagzik - Bulik, party-k, bálok - Divatbemutatók, Kiállítások - Fesztiválok, Koncertek - Konferenciák, sajtótájékoztatók - Roadshowk Tekintse meg referenciáinkat!

www.allinservice.hu
Allyouneed - esküvőszervezés magas fokon.
Allyouneed - esküvőszervezés magas fokon.
http://allyouneed.hu/magunkrol.html

Az All You Need elkötelezettség, pozitív hozzáállás, és tapasztalat. Az All You Need csapata a legmagasabb színvonalú esküvőszervező csapat. Ha egy igazán szép napot szeretnél, akkor válaszd őket! Kattints bátran!

allyouneed.hu
Alsóörs - K. Catering Kft.
Alsóörs - K. Catering Kft.
http://www.kcatering.hu

A K. Catering rendezvényszervező iroda több mint 15 éve foglalkozik különböző rendezvények megszervezésével. Kiemelten Budapesten, és - partnereik által kiválasztott helyen - bárhol az országban, illetve külföldön bonyolítja rendezvényeit. Kiváló szervezést és helyszínt biztosít csapatépítő tréningek, továbbképzések és családi ünnepségek lebonyolítására is.

www.kcatering.hu
Amerikai Esküvő - ahogy a filmekben láttad
Amerikai Esküvő - ahogy a filmekben láttad
http://www.amerikaieskuvo.hu

Engedd szabadjára a fantáziád, és merj szakítani a hagyományokkal - legyen olyan esküvőd, amilyen a barátnőidnek vagy a családod tagjainak biztosan nem volt. A vendégeid pedig úgy fogják érezni, hogy egy igazi amerikai film kellős közepébe csöppentek, ahol Te vagy a főszereplő! Kell egy csapat, aki gondoskodik róla, hogy ez az álom valóra váljon: a munkát hagyd a stábra, mi ezt biztosítjuk Nektek!

www.amerikaieskuvo.hu
Amerikai esküvői autóbérlés
Amerikai esküvői autóbérlés
http://www.amerikai-autoberles.hu/

Oldtimer bérlés esküvőre, autókölcsönzés rendezvényre! Egyedi esküvőt szeretne? Bérelje ki sofőrrel az itt látható 1977-es oldtimer amerikai luxus szedánt! Filmforgatásra, fotózásokra és egyéb kulturált rendezvényre is bérelhető, igény szerint korhű stílusú motorkerékpárok (chopper, classic cruiser) kíséretével is. Utazási kényelme felülmúlhatatlan; a kitűnő rugózásának és a bútorszerű üléseinek köszönhetően még a „legizgulósabb” menyasszony is nyugalomra lel hatalmas hátsó ülésén. Az adott kor ízlésvilágát tükrözi a gyönyörű bordó enteriőr plüsskárpitozással, nagy belső térrel. A 70-es éveket sugárzó feelingje, amerikai ízlésvilágot tükröző eleganciája kitűnő választás lehet esküvők, fotózások és egyéb rendezvények színesítéséhez.

www.amerikai-autoberles.hu
Anna Grand Hotel**** Balatonfüred
Anna Grand Hotel**** Balatonfüred
http://www.annagrandhotel.hu/rendezvenyek.html

Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital, melynek 100 darab különböző típusú és méretű szobája a több mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között biztosítja a vendégek kényelmét. A szálloda régmúltat idéző patinájával tökéletes választás konferenciája számára is. Vállalati rendezvény, partnertalálkozó vagy családi összejövetel lebonyolítására egyaránt alkalmas, klasszikus eleganciájával Balatonfüred reformkori városrészének impozáns, meghatározó épületegyüttese. A hotel étterme a balatonfüredi Anna-bálok helyszíne, egyszerre otthona a tradicionális magyar konyha különlegességeinek és a vendéglátás jövőképét felvillantó merész a’la carte megoldásoknak.

www.annagrandhotel.hu
Anna Rossi esküvői meghívó
Anna Rossi esküvői meghívó
http://ar-meghivok.com/

Meghívók minden alkalomra, de ezek között az esküvői meghívó különleges helyet foglal el. Nem véletlen, hiszen életünk egyik legszebb napjára készülünk. Anna Rossi meghívó nem szerepelhet bevásárlóközpontok árui között, éppen ezért Neked nem kell attól tartanod, hogy tucat-terméket vásárolsz. Csak egyedi esküvői meghívók szerepelnek kínálatunkban.

ar-meghivok.com
Apple Party Hostess ügynökség
Apple Party Hostess ügynökség
http://appleparty.hu

Az Apple Party remek, mosolygós és kedves hostess-munkaerőt közvetít cégeknek promóciókra, rendezvényekre.

appleparty.hu
Aquaworld-Vízibirodalom
Aquaworld-Vízibirodalom
http://www.aqua-world.hu/

Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. Az élményfürdő Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd pesti hídfője mellett található, zöld környezetben, mégis közel a városközponthoz. A komplexum több mint 800 férőhelyes parkolója könnyen megközelíthető az M0-ás körgyűrű Káposztásmegyer kijáratán át.

www.aqua-world.hu
Aród Bt.
Aród Bt.
http://abusz.hu/

Az Aród Bt. vállalja gyermekprogramok, iskolai, óvodai kirándulások, nyári táborok szervezését és lebonyolítását. Minibuszokat biztosít iskolai csoportoknak budapesti nevezetességek meglátogatásához, valamint korcsolya és lovaglóiskolát működtet, ahol a gyerekek sportolhatnak, feltöltődhetnek, új hobbit fedezhetnek fel.

abusz.hu
Artfour Stúdió
Artfour Stúdió
http://www.artfour.hu/

Rendezvénydekoráció: Látványtervek készítése, Rendezvénydíszlet, dekorációja (kül- és beltéren). Színpadkép kialakítása, Általános térdekoráció, Ünnepi dekorációk (karácsony, születésnap…). Nagyáruházak dekorációja. Egyedi kiállítási stand. Promóció, tartós dekoráció. Grafika.

www.artfour.hu
AS Játékvilág Kft.
AS Játékvilág Kft.
http://asjatekvilag.hu/

Az AS Játékvilág Kft. tevékenységi köre több részre osztható, hiszen játékok forgalmazása mellett rendezvények, főként esküvők szervezésével is foglalkozik.

asjatekvilag.hu
Atlantisz tüzzsonglőr csapat
Atlantisz tüzzsonglőr csapat
http://www.tuzzsonglor.hu/

Műsorok: esti tüzes előadás, zsonglőr oktatás, matiné.

www.tuzzsonglor.hu
Avanti zenekar
Avanti zenekar
http://www.avantizenekar.hu/

Tóth Gabriella, Veres István. Együttesünk évek óta sikeresen működő rendezvényzenekar. Repertoárunkkal minden réteget és korosztályt kiszolgálunk.

www.avantizenekar.hu
Az esküvőtök, ahol minden lehetséges
Az esküvőtök, ahol minden lehetséges
http://www.kreanitaeskuvo.hu/

Esküvőszervezés és szertartásvezetés bárhol, bármikor, ott és úgy, ahogyan azt Ti megálmodtátok! Az egyik legszebb és legfontosabb pillanat az ember életében az “Igen” kimondása a társnak, akit szívből szeret. Ez egy egyszeri és megismételhetetlen, egy igazi Csoda. Ez a nap csak Rólatok szól, erre a pillanatra mindig emlékezni fogtok… A célom az, hogy felszabadultan, boldogan éljétek meg azt az egy napot, hiszen ez egy egyszeri, vissza nem térő pillanat az életetekben. Tedd egyedivé a pillanatod, éld meg felszabadultan a saját CSODÁD!

www.kreanitaeskuvo.hu
Az Produkció - Rendezvényszervezés, PR-, és Kommunikációs ügynökség
Az Produkció - Rendezvényszervezés, PR-, és Kommunikációs ügynökség
http://www.azprodukcio.hu

A művészekből, újságírókból és rendezvényszervezőkből álló csoportunk fő célja, hogy maradandó élményt nyújtson rendezvényeink vendégei részére. Mindemellett szeretnénk értékes eseményeket szervezni úgy, hogy az szinkronban legyen a partnerek és a célcsoport igényeivel. Ezért rendezvényszervezés keretében végzett tevékenységünket minden esetben professzinális minőségben végezzük.

www.azprodukcio.hu
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 500 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 500 | Várakozó linkek: 11 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 13459