Top 40 legújabb link > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Szponzorált linkek
Szórólap készítés gyorsan
https://netnyomda.hu/szorolap

Ne csak a kezét nyújtsa üzleti partnereinek, hanem a profin megtervezett és kiváló minőségben kinyomtatott névjegykártyáját is! A Netnyomda az Ön elképzeléseit figyelembe véve, rövid határidővel elkészíti karton vagy plasztik alapanyagú, színes vagy fekete-fehér névjegykártyáját. Ha pedig cége számára szeretne vásárlókat, akkor válassza szórólap készítés szolgáltatásunkat! Egyedileg megtervezett szórólappal hamar megismertetheti cége szolgáltatásait, termékeit a célközönséggel. Ne várjon tovább, keressen meg minket online!

Szórólap készítés gyorsan
Mobilhang - Hangosítás és hangtechnika bérlés
https://mobilhang.hu/

Céges rendezvény hangosítás 100-tól 1000 főig. Konferenciák, kiállítások, workshopok, csapatépítők, céges vacsorák és fogadások, bankettek, osztálytalálkozók, házibulik, kis- és nagy létszámú partik, bulik, bálok, utcabálok, iskolai-, főiskolai, egyetemi- és művelődési ház rendezvények, sportesemények, családi napok, falunapok, élő koncertek, esküvők. Kültéri- és beltéri rendezvények hangosítása. Minőségi hangrendszerek. Profi hangtechnikus biztosítása. Hangtechnika bérlés: L'acoustics, Electro Voice, JBL-EON.

Mobilhang - Hangosítás és hangtechnika bérlés
Céges Rendezvényhelyszín Debrecen
https://zsindelyescottage.hu/rendezveny/ceges-rendezvenyek/

Céges rendezvények teljes körű szervezése, technikai felszereltség biztosításával, helyszínnel, gasztronómiával, programlehetőségekkel és szállással. A Zsindelyes Cottage 2019-ben nyitotta meg kapuit a céges és privát rendezvények előtt. Mesebeli helyszín, kedves, figyelmes vendéglátás várja nálunk a vendégeket.

Céges Rendezvényhelyszín Debrecen
Sátor ponyva
https://interponyva.hu/sator-ponyva/

Sátor ponyva készítés rendezvényekhez. Standard 3x3 sátor ponyva, 6x3 sátror ponyva, vagy tetszőleges méretű pavilon ponyva. Vállaljuk színpadok ponyvázását is. Tapasztalatunknak és technológiánknak köszönhetően a méret nem akadály. Hőhegesztéssel dolgozunk, így garantált, hogy az anyag az illesztés mentén is vízhatlan marad. A sátror oldalfalán igyén szerint abakot, bejáratot alakítunk ki. A sátor elemei víztiszta ponyvából is készülhetnek. A kialakítás során a méret és a terhelés alapján javaslunk anyagot.

Sátor ponyva
LA fotó - esküvői fotózás
https://www.la-foto.hu/eskuvoi-fotozas

A LA fotó vállalja esküvők fotográfia általi dokumentálását elsősorban Budapesten és környékén, de kiszállással akár az ország egész területén is. Főleg kisebb, néhány órás esküvők fotózása a polgári és/vagy egyházi szertartástól a kültéri kreatív fotózásig.

LA fotó - esküvői fotózás
Esküvői fotózás - Gálik János
https://www.eskuvo-fotozas.co.hu/

Esküvői fotózás magas színvonalon az ország egész területén. Szolgáltatásomat olyan párok figyelmébe ajánlom, akik elegáns és igényes fotók formájában szeretnék megőrizni esküvőjük legszebb pillanatait.Folyamatos szakmai utánképzéssel, felső kategóriás eszközparkkal igyekszem megrendelőimet a legmagasabb minőségben kiszolgálni.

Esküvői fotózás - Gálik János
Rendezvényfotózás - Geberle Berci Photography
https://www.geberleberci.hu/rendezvenyfotozas/

Rendezvényfotózás professzionális szinten. Minőségi képek, kiváló referenciák, pontos határidő, elérhető ár. Több, mint 251 fotózott esemény az elmúlt 10 évben. A fotózott rendezvény marketing értéke jelentős, nem csak a cégeknek, hanem partnereinek is. Ezért az egyedi látásmóddal, elkapott pillanatokkal még színesebb lehet a rendezvényfotózás. Az elmúlt években sok féle rendezvényt fotóztam. Céges rendezvény, sajtótájékoztató, előadás, kiállítás. Konferencia, megnyitó és átadó ünnepség. Koncert, bemutató, csapatépítő és egyéb rendezvények fotózása. Céges ünnepség, gála party, vacsora és egyéb rendezvényfotózás.

Rendezvényfotózás - Geberle Berci Photography
Debreceni esküvő szervezése
https://zsindelyeseskuvo.hu/eskuvohelyszin/

A Zsindelyes Cottage Debrecen melletti helyszínen komplett esküvői szolgáltatáscsomaggal várja a házasulandókat: polgári és egyházi esküvői helyszínekkel, vacsora és lakodalom helyszínnel, valamint szállás lehetőséggel, mindez egyetlen területen.

Debreceni esküvő szervezése
JadeBeach csapatépítő helyszín
http://jadebeach.hu/ceges-bulik-vallalati-unnepsegek

Rendhagyó céges bulira vágysz? A dunavarsányi Jade Beach remek választás, akár csapatépítő tréning helyszínt keresel, akár a vízi sportoknak hódolnál. Ha a szokványos szülinapi buli helyszínek helyett valami újjal lepnéd meg szeretteid, ránk akkor is számíthatsz. Hívj minket, és kezdjük a szervezést!

JadeBeach csapatépítő helyszín
Csapatépítő szabadulószoba
https://www.exittheroom.hu/csapatepites

Próbáld ki a csapatépítés új módját szabadulószobáinkban. Fogd kollégáidat és vessétek bele együtt magatokat a kalandokba. Mentsétek meg a világot, vagy győzzétek le az őrül professzort, a kijutós játék célja leginkább az, hogy összerázódjatok és olyan csapatot alkossatok, akik sikerekkel veszik a hétküznapi akadályokat is.

Csapatépítő szabadulószoba
MOZAIK Program Ügynökség
http://www.csapatepitojatekok.com

Ha egyedi csapatépítő programot keres, akkor érdemes megnézni a csapatépítő ajánlatainkat, melyek kül- és beltérre egyaránt használhatóak. Ha már unja a hagyományos csapatépítéseket, akkor válogasson az oldalunkról, ahol biztosan talál az Önök számára megfelelőt.

MOZAIK Program Ügynökség
Csapatépítés – kijutós játék
http://mindquest.hu/csapatepito-jatekok/

Kijutós játék Budapesten a belvárosban. Céges csapatépítés, színes feladatokkal. A küldetések megoldása során kovácsolódik össze a csapat igazán. Gyertek tegyetek minket próbára 2-40 fő is játszhat egyszerre akár egy időben. Legújabb szobánk a Portál kifejezetten alkalmas csapatépítő programnak. Egy-egy nálunk tartott csapatépítő után a kollégák jobban kooperálnak, hiszen a játék során egymásra vannak utalva, a küldetés megoldása csak úgy lehet sikeres ha tudnak csapatként dolgozni.

Csapatépítés – kijutós játék
Tűzzsonglőrök és gólyalábasok
http://firenest.hu/

Ha egy fesztiválra, vagy céges rendezvényre fellépőt keres, a tűzzsonglőrök műsorajánlatát vegye számításba. A Tűzfészek Társulat egy modern tűzzsonglőr produkcióval készül, melyet a megrendelők igénye szerint ad elő. Emellett rendezvényszervezőknek ajánlhatóak még a gólyalábas előadások, amelyekben a gólyalábasok elképesztő magasságokban tesznek tanúbizonyságot artista képességeikről. A tűzzsonglőr csapat nappali fényben zsonglőr műsorral, beltéren pedig sötétített színházas ultraibolya fény zsonglőr show műsorral kápráztatja el a közönséget.

Tűzzsonglőrök és gólyalábasok
Rendezvényfotózás - fotobese
http://www.fotobese.com/rendezvenyfotozas/

Rendezvényfotózás cégeknek kis,közép és nagyvállalatoknak. A vállalati referencialista és a 10 éves tapasztalat a rendezvényfotózásban garantált minőséget biztosít minden ügyfelem számára. Csapatépítők, évzárók, céges rendezvények ,protokolesemények, szinpadi események fotózása.

Rendezvényfotózás - fotobese
Bel' Art Event - Rendezvény- és esküvőszervezés országosan
http://www.belartevent.hu/

Újonnan alakult, de korántsem gyakorlatlan ügynökség a rendezvényszervező piacon, amelynek fő alapelve, hogy az elmúlt közel 10 évben megszerzett és összegyűjtött szaktudás, tapasztalat és gyakorlat megtartása mellett fiatalos lendületet vigyen a már megszokott rendezvényekbe a legújabb irányzatokkal és az aktuális trendekre nyitott szemléletmóddal. Vállaljuk céges és magán rendezvények teljes körű szervezését és lebonyolítását az igényfelméréstől az utómunkálatokig. Az eseményhez szükséges helyszín, catering, technikai és egyéb szolgáltatások biztosításával, Budapesten és vidéken egyaránt.

Bel' Art Event - Rendezvény- és esküvőszervezés országosan
Profi rendezvényszervező céget keres? Megtalálta!
http://www.anthemon.hu

Szeretne összetartó csapattal dolgozni? Ebben segít az Anthemon! Rendezvényszervező kollégáik a családi, vállalati-és tematikus programok, konferenciák lebonyolítása mellett a céges csapatépítés (Outdoor és Indoor), kirándulások területein is kimagasló ötlettárral rendelkeznek. Céljuk, hogy a hozzájuk érkező társulatok a csapatépítő tréning sorozatok alatt megismerjék a közös munka örömeit, a hatékony együttműködés alapelveit. Tanácstalan a rendezvényszervezés kapcsán, vagy beavatná alkalmazottait az összefogás fontosságába? Keressen minket bátran!

Profi rendezvényszervező céget keres? Megtalálta!
Katona Tamás esküvői fotóművész
http://www.katonatamas.hu/

A művészet és a szakértelem tökéletes összhangját tűzzük ki célul, amikor esküvői fotózást, vagy portfólió fotózást vállalunk. Minden alkalom egyedi, így megörökítésük is minden esetben egyéni látásmódot igényel. Esküvői fotósként és portfólió fotóként büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink az általunk készített képeink hitelességét, érzelmességét emelik ki. Négy fős stábunk gondoskodik a fotózás professzionális előkészítéséről, kivitelezéséről, valamint a képek utómunkálatairól. Szenvedély, igényesség, kreativitás. Ezek a mi értékeink.

Katona Tamás esküvői fotóművész
Az esküvőtök, ahol minden lehetséges
http://www.kreanitaeskuvo.hu/

Esküvőszervezés és szertartásvezetés bárhol, bármikor, ott és úgy, ahogyan azt Ti megálmodtátok! Az egyik legszebb és legfontosabb pillanat az ember életében az “Igen” kimondása a társnak, akit szívből szeret. Ez egy egyszeri és megismételhetetlen, egy igazi Csoda. Ez a nap csak Rólatok szól, erre a pillanatra mindig emlékezni fogtok… A célom az, hogy felszabadultan, boldogan éljétek meg azt az egy napot, hiszen ez egy egyszeri, vissza nem térő pillanat az életetekben. Tedd egyedivé a pillanatod, éld meg felszabadultan a saját CSODÁD!

Az esküvőtök, ahol minden lehetséges
Lufi szobor dekoráció
http://pilisparty.hu/lufi-szobor/

Már csak a tökéletes lufi dekoráció, vagy egy vidám héliumos lufi hiányzik az esküvői kellékek közül? Nézd meg party kellékek menüpontunkat, és válaszd ki te is kedvenceidet lufi szobor alkotásaink közül! Próbáld ki mókás lufi posta és megbízható lufi kiszállítás szolgáltatásainkat is!

Lufi szobor dekoráció
Bérelhető légvárak a Progressfun-tól
http://progressfun.hu/jatek/felfujhato-nagy-legvar/

Bérelhető, felfújható ugráló várak, csúszdák, akadálypályák és egyéb játékok a Progressfun kínálatából. Béreljen Ön is városi rendezvényre, szülinapi zsúrokra vagy akár csapatépítő tréningekre, és szerezzen egy felejthetetlen szórakozást másoknak!

Bérelhető légvárak a Progressfun-tól
Octosys Kft. sátorbérlés Debrecen
http://www.octosys.hu

Az Octosys Kft. szakterülete a rendezvények, azon belül is a berendezések. Sátorra lenne szüksége egy fesztiválra? Bútort vagy faházat szeretne kölcsönözni egy rendezvényre? Ezeket mind-mind megteheti az Octosys Kft.-nél! Cégünk minden erejével arra törekszik, hogy a rendezvényeknél, fesztiváloknál vagy kiállításoknál az ön dolgát megkönnyítsük és levegyük válláról a terhet. Ha sátort, faházat vagy bútort kölcsönözne, forduljon hozzánk bizalommal. Garantáljuk a tökéletes minőséget, és hogy a maximumot fogjuk magunkból és az ön rendezvényéből is kihozni! Tekintse meg weboldalunkat és referenciáinkat! Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk!

Octosys Kft. sátorbérlés Debrecen
Fénytechnika bérlés rendezvényekre
http://www.fenytechnika-berles.hu

Rendezvény fénytechnikai tervezése kivitelezése professzionális LED-es eszközparkkal. Fénytechnika kivitelezése során szeretjük az egyedi, ötletes megoldásokat, így minden esetben helyszín bejáráson meghallgatjuk a megrendelő igényeit és ehhez hozzátesszük a saját ötleteinket, elképzeléseinket a sikeres és szép rendezvény érdekében. Korszerű led-es fénytechnikai eszközökkel dolgozunk. Szolgáltatásunk kiegészíthető színpad-, fény és vetítéstechnika bérbeadásával is. Ajánlatért hívja a 30 2680379-es telefonszámot vagy bővebb információért látogassa meg weboldalunkat.

Fénytechnika bérlés rendezvényekre
Rendezvény hangosítás bérlés
http://www.hangositas-berles.hu

Hangosítás bérlés, hangtechnika bérbeadása rendezvényekre Budapesten és országosan egyaránt. Vállaljuk sajtótájékoztató, divatbemutató, családi nap, vállalalati party, céges buli, jubileumi rendezvény, gála, születésnap, esküvő, falunap, városnap hangosítását kedvező feltételekkel. Igény esetén a rendezvény előtt akusztikai tervezést is készítünk a helyszínről, ezáltal biztosítva van a jó beszédérthetőség a rendezvény teljes ideje alatt. Hangtechnikai szolgáltatásunk kiegészíthető színpad, fény- és vetítéstechnikával. Ajánlatért hívja a 30 2680379-es telefonszámot vagy bővebb információért látogassa meg weboldalunkat.

Rendezvény hangosítás bérlés
Elegáns limuzin megjelenés
http://limuzinberles-budapesten.hu/

Ha mindig is vágytál arra, hogy egy hófehér limuzinnal kocsikázd körbe Budapestet, vagy egy igazán felejthetetlen élménnyel lepnéd meg barátodat/barátnődet, akkor a limuzin bérléssel egész biztosan sikert fogsz aratni! Legyen szó elegáns rendezvényről vagy egy csajos buliról, a limo kölcsönző sofőrei már várnak téged! A Lincoln Town Car Bewerly Hills limuzin remek választás esküvőre, lánybúcsúra, születésnapra, városnézéshez, reptéri transzferhez, partikhoz. A PLS partylimuzin a budapesti leánybúcsúk specialistája. Hajttass végig barátnőiddel az Andrássy úton, legyél te is díva! Pezsgőt nem is kell hoznod, mert a limuzin kölcsönzés mellé most mi adunk egy üveggel ajándékba. Készen állsz, indulhatunk?

Elegáns limuzin megjelenés
Sörbicikli túra Budapest utcáin
http://www.sorbicikli.hu/

Egy nem mindennapi városnézés a barátokkal egész évben! Felejthetetlen céges bulit, csapatépítést szeretnél? A sörbiciklinken is ünnepelnéd a legénybúcsúd, lánybúcsúd? Szeretnél Budapest utcáin biciklizve sörözni miközben a kedvenc zenéd szól? Mi ezt mind garantáljuk neked! Nagy csoport vagy kis csoport? Nálunk egyik sem gond. Mi rendelkezünk a legnagyobb sörbicikli flottával, így egyszerre egy biciklin 4-16 személy bulizhat és ha többen vagytok 2-3 biciklivel követhetitek egymást! Szükségetek lenne egy segítő kézre aki csapol helyettetek? Hostesseink és hostjaink állnak rendelkezésetekre ebben is. Ebben az esetben csak tekernetek kell és a jéghideg sör a kezetekbe repül! Hívjátok bátran a Sörbicikli csapatát ( +36 30 185 6996 ) és engedjétek át magatokat ennek a felejthetetlen élménynek!

Sörbicikli túra Budapest utcáin
Céges csapatépítés - Pániq Instant
http://paniqinstant.hu/

Egyedi cégre szabott csapatépítő játékmenet ott ahol csak szeretnétek. Vállalunk külső helyszínre kitelepülést. Legyen szó nagy fesztiválról vagy nagy cégről mi felmérjük az igényeket és elkészítjük az egyedi csapatépítő szabadulós szobát. Céges csapatépítés - Pániq Instantól.

Céges csapatépítés - Pániq Instant
Karaoke műsor rendelés rendezvényekre
http://www.karaokeberles.hu

Karaoke műsor bérlés, karaoke rendelés Budapesten és országosan. Ha karácsonyi, csapatépítő, szülinapi, partnertalálkozó, legénybúcsú, lánybúcsú bulit szervezel és szeretnél nagyon jót szórakozni barátaiddal, kollégáiddal, üzletfeleiddel, akkor nagyszerű megoldást jelent egy fergeteges hangulatú karaoke buli. Ha pedig karaoke buliban gondolkozol, akkor érdemes profikkal szervezni ezt! Így ne késlekedj, bővebb információért és ajánlatkérésért hívd a 30 2680 379-es telefonszámot vagy keresd fel honlapunkat!

Karaoke műsor rendelés rendezvényekre
Vörös szőnyeg bérlés rendezvényre
http://www.vorosszonyegberles.hu

Vörös szőnyeg bérlés rendezvényre kedvező szállítási feltételekkel Budapesten és országosan egyaránt. Szőnyeg bérlés szolgáltatásunkat neked ajánljuk, amennyiben rendezvényedre bevonuláshoz, fotózáshoz fotófal elé, üzlet megnyitóhoz, üzlet promócióhoz, kiállításhoz keresel szőnyeget. Szőnyegeink több típusban és több mint 20 féle színben elérhetőek. Szolgáltatásunk kiegészíthető króm kordonoszlop bérlésével is, ha az esemény jellege úgy kívánja. Ne késlekedj, bővebb információért és ajánlatkérésért, hívj minket a 30 26 80379-es telefonszámon.

Vörös szőnyeg bérlés rendezvényre
Partyműsor - rendezvénykivitelezés és rendezvényeszköz bérlés
http://www.partymusor.com

Színpad-, fény- és hangtechnika bérlés Budapesten és országosan egyaránt. Rendezvényeszközök és rendezvénykellékek bérbeadása rugalmas feltételekkel, kedvező árakkal. DJ és karaoke műsor szolgáltatás professzionális hang- és fénytechnikával. Konferenciák, csapatépítő tréningek, sportesemények, sportcsarnokokban szervezett rendezvények, sajtótájékoztatók, bálok, koncertek, karácsonyi partyk, partnerttalálkozók hangosítását és teljes technikai kivitelezést vállaljuk kedvező feltételekkel. Bővebb információért hívja a 70 4506640-es telefonszámot.

Partyműsor - rendezvénykivitelezés és rendezvényeszköz bérlés
Casting ügynökség rendezvényekre
http://www.nine-models.com/

A Nine Model & Casting Agency Budapest, illetve Magyarország egyik vezető modell- és casting ügynöksége. Ha szívesen szerepelnél vezető világmárkák reklámfilmjeiben, tévés produkciókban vagy játékfilmekben, regisztrálj az adatbázisunkba! Színészi gyakorlattal vagy abszolút amatőrként is várjuk a jelentkezésed! Ha modellkarrieren gondolkodsz, ne habozz, keress fel minket! Divatmodelleket is közvetítünk külföldi ügynökségekhez. Számtalan sikeres nemzetközi modellkarrier indult már el nálunk. Teljesen kezdő is lehetsz, mi mindenben segítünk – és ez neked nem kerül semmibe!

Casting ügynökség rendezvényekre
Rendezvényhelyszínt keres Budapesten? Mi segítünk!
http://www.bonusparty.hu/rendezvenyhelyszinek

Több mint tizenöt éve forog minden gondolatunk a rendezvényszervezés és a catering körül. Évente 280 rendezvény lebonyolításával bíznak meg minket. Büszkék vagyunk rá, hogy így is személyes kapcsolatot tudunk kialakítani ügyfeleinkkel. Már a megfelelő rendezvényhelyszín kiválasztástól segítségére leszünk. Jó kapcsolatot ápolunk számos Budapest környéki helyszínnel, így kipróbált körülmények között, a legjobb feltételek mellett tudjuk lebonyolítani az Ön igényeihez mindenben igazodó rendezvényt.

Rendezvényhelyszínt keres Budapesten? Mi segítünk!
Szépfotók: esküvői fotózás
http://www.szepfotok.hu

Újszülött, baba, gyermek, esküvő, és kis kedvenc fotózás elérhető áron, akár otthonában kényelmesen vagy külső helyszínen is. Leginkább Budapesten, de egyeztetés után az ország bármely részén. Nagy Katalin Tel.: 06703212222 e-mail: szepfotok@szepfotok.hu

Szépfotók: esküvői fotózás
Hangerő Technika Kft. - Rendezvénytechnika
http://hangero.hu/

Cégünk, a Hangerő Technika Kft. teljes körű hang-, fény-, és színpadtechnikai szolgáltatásokat nyújt. Profi szakembereink és minőségi kellékeink bármilyen rendezvényen megállják helyüket, legyen szó céges összejövetelről, vagy egy külföldi világsztár koncertjéről. Tekintse meg weblapunkat a részletekért!

Hangerő Technika Kft. - Rendezvénytechnika
Amerikai esküvői autóbérlés
http://www.amerikai-autoberles.hu/

Oldtimer bérlés esküvőre, autókölcsönzés rendezvényre! Egyedi esküvőt szeretne? Bérelje ki sofőrrel az itt látható 1977-es oldtimer amerikai luxus szedánt! Filmforgatásra, fotózásokra és egyéb kulturált rendezvényre is bérelhető, igény szerint korhű stílusú motorkerékpárok (chopper, classic cruiser) kíséretével is. Utazási kényelme felülmúlhatatlan; a kitűnő rugózásának és a bútorszerű üléseinek köszönhetően még a „legizgulósabb” menyasszony is nyugalomra lel hatalmas hátsó ülésén. Az adott kor ízlésvilágát tükrözi a gyönyörű bordó enteriőr plüsskárpitozással, nagy belső térrel. A 70-es éveket sugárzó feelingje, amerikai ízlésvilágot tükröző eleganciája kitűnő választás lehet esküvők, fotózások és egyéb rendezvények színesítéséhez.

Amerikai esküvői autóbérlés
Partybeerbike rendezvényedre!
http://partybeerbike.hu/index.html

Gyertek és tekerjetek ismerőseitekkel Budapest nevezetességei felé, vagy amerre akartok a PartyBeerBike sörbiciklivel! Fogyasszatok közben jéghideg sört és hallgassátok kedvenc zenéiteket! Legyen szó csapatépítésről, barátokról vagy családi közegről, a sörbicikli a legjobb választás! Hostessekről vagy hostokról mi gondoskodunk! Igazán különleges program egy baráti társaságnak!

Partybeerbike rendezvényedre!
Sörbicikli bérlés Budapest
http://sorbiciklibudapest.hu/

Ez remek szórakozás lehet bárkinek Főképp, ha szereti a sportos eseményeket. A csapatépítés itt remek lehetőség A beerbike-olás igazán bulis tevékenység Legyen szó lánybúcsúról, Vagy akár legénybúcsúról A sörbicikli remek mulatság Főképp, ha mulatni vágyik a társaság A sörbicikli vagy beerbike Sosem áll meg, ha forog a pedál Csak tekerni kell Budapesten Megnézheted a Hősök terét, a Városligetet. És közben végig Veletek lehet az általatok választott kedvenc zene A sok finom hideg sör Sosem fogy ki a bicikliről Ha megtanulnál csapolni sört A beerbike-on az is megtehető.

Sörbicikli bérlés Budapest
Rendezvénybiztosítás a SecuriRent segítségével
http://securirent.hu/rendezvenybiztositas/

Rendezvénybiztosítás kéréséhez keresse a SecuriRentet. Sok éves múltjuknak és hozzáértő embereiknek köszönhető, hogy akármilyen rendezvénybiztosítással kapcsolatos megbízást elvállalnak és biztosítanak. Önnek ehhez nem kell mást csinálnia, mint hogy kéréséről informálja Őket telefonon vagy elektronikus úton. Egy profi rendezvénybiztosítás több előkészületet is igényel. Ilyen például egy biztonsági ütemterv összerakása. Illetve a meghívottak tájékoztatása. Ezek nem kis hozzáértést igényelnek, szóval egy rendezvény biztosítását nem szabad könnyedén venni! Amennyiben szeretne más infókat is megtudni a rendezvénybiztosításról, látogasson el a weblapra.

Rendezvénybiztosítás a SecuriRent segítségével
Pályázat, projekt rendezvény lebonyolítása
http://www.pdi.hu/rendezvenyszervezes.html

A pályázatíró cégek többségétől eltérően mi komplex szolgáltatást nyújtunk, amely nemcsak a pályázat megírását és benyújtását foglalja magában, hanem a projektmenedzsment és a kötelező nyilvánosság biztosításának feladatait is. Rendezvényszervező cégek bevonására sem lesz szüksége, ugyanis megoldjuk a projekthez tartozó programok, a nyitó és záró rendezvény megszervezését és lebonyolítását. Pályázatát hozzáértő szakemberek kezében tudhatja, így biztosan hozzájut a teljes támogatási összeghez. Kérdés esetén hívjon bátran.

Pályázat, projekt rendezvény lebonyolítása
BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda - Balatonfüred
http://www.balatonquality.hu

Nincs tökéletes rendezvényhelyszín csak ideális. Tökéletessé a szervezői munkával tehetjük, hiszen a sikeres rendezvény nem a szerencsén múlik, hanem az átgondolt szervezésen. Irodánk a kezdeti tervezéstől az operatív munkáig helyszíni jelenlétével megszervezi a rendezvényt, különös figyelmet fordítva arra, hogy az esemény minden eleme a Megrendelő cég arculatát tükrözze.

BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda - Balatonfüred
Fun Company Party Zenekar És Esküvői Zenekar
http://www.funcompany.hu/

A Fun Company olyan party zenekar, melynek tagjai sok évtizedes múlttal rendelkeznek az igényes, élő zenés rendezvények terén. Régi klasszikus és modern slágerek, kiváló élő zene azoknak, akik esküvői zenekart, vagy céges rendezvényre, legény- vagy lánybúcsúra keresnek party zenekart. Bejárták a világ legnagyobb luxusszállodáit, óceánjáró hajóit, céges rendezvényeit. Profi zenészek, akik igény esetén egyedi kérésekhez is igazodnak!

Fun Company Party Zenekar És Esküvői Zenekar
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 472 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 472 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 11578