Top 40 legnépszerűbb link > Rendezvényszervezés - wyw.hu

Szponzorált linkek
Kölcsönző
http://kolcsonzo.wyw.hu/

[Autó, limuzin kölcsönző] [Busz, mikrobusz bérlés] [Daru bérlés] [Egyéb] [Esküvői ruha kölcsönzés] [Gép, szerszám kölcsönzők] [Hajó, vitorlás] [Háztartási gép, takarítógép] [Ital- és ételautomata] [Játék] [Jelmez kölcsönző] [Konténer] [Lakókocsi, lakóautó] [Műszaki cikkek] [Rendezvény kellékek] [Repülőgép] [Sofőr] [Sportszer kölcsönzés] [Számítógép - Iroda] [Targonca] [Utánfutó, csomagtartó] [Videó, DVD kölcsönző] [WC]

Kölcsönző
Budapesti Gazdasági Főiskola
http://web.kvif.bgf.hu/main.php?temp=institute_subject.pge&lang=HUN&subid=14 ...

Rendezvényszervezés - A hallgatók ismerjék meg és sajátítsák el az idegenforgalom egyik speciális - legösszetettebb tevékenységet jelentő - egyre jobban bővülő üzletágának, a rendezvény szervezésének és lebonyolításának sajátos szakmai ismereteit. A tantárgy célja, hogy a végzett hallgatók képesek legyenek a különböző rendezvények megszervezésében közreműködni, majd kellő gyakorlat után azokat átfogóan szervezni és lebonyolítani. Ezért az oktatás során különös hangsúlyt fektetünk a rendezvények előkészítésére, a forgatókönyv készítésére, a kalkulációra, a lebonyolítási ütemterv elkészítésére, valamint a rendezvény értékelésére, a tapasztalatok összegezésére.

Budapesti Gazdasági Főiskola
Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola
http://www.bkf.hu/index.php?lap=erdeklodoknek&mnuid=3_20_25

Protokoll szakértő és rendezvényszervező. Napjainkban a hivatalos kapcsolattartás, a megfelelő kulturált viselkedés, a rendezvények szakmai és protokolláris lebonyolítása egyre nagyobb szerepet kap magán és hivatalos kapcsolatokban az élet minden területén. Ezért vált szükségessé, hogy szakirányú továbbképzési szak keretén belül lehetőség legyen tanulni a hazai és nemzetközi viselkedési szokásokat, a protokoll ismereteket, a társadalmi érintkezés szabályrendszerét. Európai uniós tagságunk, a globalizáció új követelményeket támaszt a kapcsolattartás technikájában, a gyorsaságban, a megbízhatóságban, a programszervezésben, más kultúrkörök hivatalos, valamint társasági szokásainak megismerésében.

Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola
Esküvőszervező tanfolyam
http://www.ratkaitimea.com/tanfolyam.php

Tanfolyamaink immár több éve teltházzal futnak, büszkeséggel és örömmel tölt el, hogy a nálunk végzettek közül egyre több névvel találkozunk a szakmában, látjuk sikereiket! Előadóink a velünk kapcsolatban álló szakmák jeles képviselői, akik a nálunk végzett hallgatóknak alvállalkozói szerződéseket ajánlanak fel! Oktatóink között van esküvőszervező, virágkötő, dekoratőr, fotós, videós, vőfély, zenekar, Dj, stb.

Esküvőszervező tanfolyam
ticketexpress.hu
http://www.eventim.hu/portal/hu/

Eventim Magyarország. Koncertek, színházjegy, sportesemények...

ticketexpress.hu
Multeam Rendezvényügynökség
http://www.multeam.hu/

A Multeam Rendezvényügynökség több éves tapasztalattal rendelkező cég a rendezvényszervezés területén. Alapításunk óta számos sikeres esemény részesei lehettünk, kezdve a húsz fős születésnapi partiktól, egészen a több ezer fős bálokig. Vállaljuk a rendezvények kreatív koncepciójának kialakítását, megszervezését és lebonyolítását. Naprakész adatbázisunk segítségével választjuk ki Önnek a legmegfelelőbb helyszínt és teremtjük meg az ehhez méltó légkört.

Multeam Rendezvényügynökség
Rendezvény magazin
http://www.rendezvenymagazin.hu/

Magyarország első és egyetlen rendezvény szaklapja. Zafír rendezvényiroda Kft.

Rendezvény magazin
Rendezvényszervezés - Határok nélkül Iroda
http://www.hataroknelkul.hu/

A rendezvényszervezésben cégünket a fiatalos dinamizmus teszi kimagaslóvá. Szakértőink munkája eredményezi, hogy szolgáltatásunkat a megbízhatóság, magas színvonal, folyamatos megújulás, színes ötletek, meglepetések jellemzik. Célunk a rugalmasság és a minőség megőrzése, valamint partnereink maximális kiszolgálása.

Rendezvényszervezés - Határok nélkül Iroda
Rendezvényszervező.com
http://www.rendezvenyszervezo.com/

Rendezvényszervező.com - Ahol a rendezvények születnek. Helyszínek, szervezők, fellépők, személyzet, catering, eszközök. Online rendezvényszervező portálunkat a rendezvényszervezés - elsősorban esküvő és konferencia, de minden egyéb rendezvény szervezésének - támogatására hoztuk létre.

Rendezvényszervező.com
Diamond Group
http://www.diamond-group.hu/

A Diamond Group alapítóiként tízéves rendezvényszervezői tapasztalattal rendelkezünk, 1998 óta vagyunk aktív szereplői a rendezvényszervezési és szolgáltatási iparnak. Az elmúlt tíz év során rájöttünk arra, hogy egy rendezvény akkor lesz tökéletes, ha annak minden részletével sajátunkként foglalkozunk. Ezért hoztuk létre cégcsoportunkat, amely a műsor- és rendezvényszervezés mellett catering szolgáltatást, valamint hostess közvetítést is biztosít Megrendelőinknek.

Diamond Group
Az Produkció - Rendezvényszervezés, PR-, és Kommunikációs ügynökség
http://www.azprodukcio.hu

A művészekből, újságírókból és rendezvényszervezőkből álló csoportunk fő célja, hogy maradandó élményt nyújtson rendezvényeink vendégei részére. Mindemellett szeretnénk értékes eseményeket szervezni úgy, hogy az szinkronban legyen a partnerek és a célcsoport igényeivel. Ezért rendezvényszervezés keretében végzett tevékenységünket minden esetben professzinális minőségben végezzük.

Az Produkció - Rendezvényszervezés, PR-, és Kommunikációs ügynökség
Rendezvényszervező.hu
http://www.rendezvenyszervezo.hu/

Azért hoztuk létre ezt az oldat, hogy megpróbáljunk a leendő rendezvényeikben segítséget nyújtani. A szokásos fellépők és szolgáltatások felsorolásán túl, olyan információk találhatók az oldalon, melyek egyszerűbb és könnyebb szervezést tesznek lehetővé. Törekedtünk arra, hogy olyan lehetőségeket ajánljunk, vagy olyan előforduló problémákra megoldásokat kínáljunk, amiket mi az évek alatt végigéltünk, megtapasztaltunk. Meggyőződésünk, hogy egy egyszerű műsor lekoordinálásnál többet kell nyújtani az ügyfeleinknek.

Rendezvényszervező.hu
MILTON - Tanácsadó és Oktatásszervező Kft.
http://www.milton.hu

A Milton Kft. Magyarország egyik vezető oktatásszervező cége, mely immár több mint tíz éve meghatározó szereppel bír a piacon, és jelenleg is az egyik legismertebb vállalkozás az ágazatban. Célunk, melyet üzleti tervünk is megfogalmaz, hogy "hiteles és naprakész információkkal szolgáljunk ügyfeleinknek". Tudjuk, hogy ennek eléréshez szakmailag a legmagasabb színvonalat kell biztosítanunk, és hogy a hosszú távú sikerhez többre van szükség az üzleti stratégiáknál és ezek végrehajtásánál.

MILTON - Tanácsadó és Oktatásszervező Kft.
Moon Event
http://www.moonevent.hu/

Moon Event Rendezvényszervező Kft. Professzionális, komplex szolgáltatások.

Moon Event
Háziangyal rendezvényszervezés
http://www.haziangyal.hu/

Vállaljuk: családi és egyéb rendezvény szervezését, egyedi kivitelezésű meghívó, köszönetajándék, képeslap készítését, rendezvényeken büfészolgáltatást, étkészlet kölcsönzését.

Háziangyal rendezvényszervezés
RagazzArt Event Marketing
http://ragazzart.hu/

Közel 11 éve azzal a céllal hoztuk létre a RagazzArt ügynökséget, hogy professzionális, kreatív és minden alkalommal testre szabott koncepciók megvalósításával tegyünk eleget az ÖN és CÉGE igényeinek. Önnek garanciát jelenthet a több, mint egy évtizedes tapasztalat, munkatársaink személyes hozzáállása és eredményessége, valamint azon partnereink sora, akiknek már évek óta szervezünk eseményeket. Célunk, hogy az általunk garantált színvonalon az Ön hétköznapjaiba is visszatérjenek a csodák. Miért ne ragadná meg a lehetőséget?

RagazzArt Event Marketing
Fantasy Art
http://www.fantasyart.hu/

Fantasy Art - Esküvőszervezés, rendezvényszervezés. 1188 Budapest, Napló utca 103/A

Fantasy Art
Protokoll ügyintéző képzés
http://www.tanfolyam-kepzes.hu/protokoll-ugyintezo-tanfolyam----szamalk.html

A Számalk Közép-Európa egyik legnagyobb magániktatási intézménye 40 éves oktatási tapasztalattal. Képzéseinket a belvárosban, a Blaha Lujza tértől 3 percre találja. Tanári karunk gyakorló szakemberekből és sok éves oktatási tapasztalattal rendelkező oktatókból áll. Tekintse meg kínálatunkat!

Protokoll ügyintéző képzés
A rendezvényszervezés nagykönyve
http://www.konyv-konyvek.hu/a_rendezvenyszervezes_nagykonyve_allen_judy

Judy Allen A rendezvényszervezés nagykönyve c. műve kezünkbe adja azokat az eszközöket, amikre szükség lehet egy rendezvény stílusos megvalósításához, valamint a meglepetések és váratlan kiadások elkerüléséhez. A gyakorlatban is hasznosítható könyv egyaránt szól rendezvényszervezőknek, PR- és kommunikációs cégeknek és ügyfeleiknek, marketing és vállalati kommunikációs szakértőknek, jótékonysági és nonprofit szervezeteknek, vendéglátó- és szórakoztató ipari szakembereknek.

A rendezvényszervezés nagykönyve
Eventday.hu
http://www.eventday.hu/ceges_csaladi_nap

Rendezvény programjainkkal olyan közösségi élményeket, élményközpontú eseményeket biztosítunk, ahol a résztvevők egyedi élményekkel gazdagodhatnak. Rendezvényszervezői több éves tapasztalatunkat és szakmai hátterünket tudjuk biztosítani ahhoz, hogy Ön is sikeres, élményekkel teli rendezvények házigazdája legyen. A megbízóink által megfogalmazott cél eléréséhez mindig megtaláljuk a legideálisabb rendezvény programot a közösségek összehangolására egy jól felépített, átgondolt és szakszerűen lebonyolított rendezvénnyel.

Eventday.hu
Rendezvényszervezés, Catering, Profizmus - Lilith
http://lilith.hu/

Lilith = profizmus, gyorsaság, biztonság, nyugalom és siker! A Lilith professzionális módon végigkíséri, megszervezi és kivitelezi rendezvényét. Ha hozzánk fordul, kis létszámú, de nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk garantálja a teljeskörű rendezvényszervezést, rengeteg ötlettel, kreativitással.

Rendezvényszervezés, Catering, Profizmus - Lilith
Rendezvényszervezés - PartyExpress
http://www.partyexpress.hu/

Rendezvényszervezés felső fokon, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal.

Rendezvényszervezés - PartyExpress
Koncert Kalendárium
http://www.koncertkalendarium.hu/

A rendszerünkben található hangversenyeket dátum, előadó, helyszín, bérlet és rendező szerint lehet listázni, a szabadszavas kereső segítségével pedig a műsorok teljes szövegében megtalálható kifejezésekre is kereshet. A naptár segítségével az e havi koncerteket érheti el közvetlenül, további keresési szempontok alapján a Műsorok menüpontban kereshet.

Koncert Kalendárium
Live Nation Hungary
http://www.livenation.hu/

Cégünk sok egyéb tevékenysége mellett kiegészítésként és unaloműzésként vállalja mindenféle bulik, országos turnék, rendezvények, céges elhajlások, görbe esték rendezését és technikai kivitelezését a gondolattól a megkönnyebbülésig.

Live Nation Hungary
Prototkoll ügyintéző OKJ tanfolyam
http://www.okjtanfolyamkepzes.hu/protokoll-ugyintezo-kepzes

Milyen végzettséggel iratkozhatsz be a protokoll ügyintéző képzésre? Érettségi vizsga. Alapfokú (A2) szintű nyelvtudás (felméréssel) Milyen végzettséget kapsz, a protokoll ügyintéző képzés elvégzését követően? Államilag elismert emeltszintű szakképesítést szerezhetsz Milyen felsőoktatási alapszakok adnak a protokoll ügyintéző végzettségért felvételi többletpontot? Gazdaságtudományi képzési terület alapszak

Prototkoll ügyintéző OKJ tanfolyam
Illem, etikett, protokoll kvíz - KvízPart
http://www.kvizpart.hu/kviz/%C9letm%F3d/Illem,+etikett,+protokoll

Életmód kategória - Illem, etikett, protokoll kvíz. Egy játékban maximum 50 kérdést kapsz, melyek megválaszolására 5 élet áll rendelkezésedre.

Illem, etikett, protokoll kvíz - KvízPart
Bonus Party magazin
http://www.bonusparty.hu/magazin.html

Rendezvények különleges tálalásban - Online Magazin. Bonus Party Service.

Bonus Party magazin
Konferenciahotelek - Best Hotel Service
http://www.besthotelservice.hu/

Konferencia termet és szállást keres Budapesten? Legyen egy helyen a kettő! Hotelek konferenciateremmel, panziók, apartmanok budapesti konferenciahelyszínek közelében a résztvevők elszállásolására. Válasszon honlapunkról. http://www.besthotelservice.hu

Konferenciahotelek - Best Hotel Service
Rendezvényfotózás.hu
http://www.rendezvenyfotozas.hu/

Kevés szórakoztatóbb és hatásosabb ajándékkal tud meglepni egy szónokot, egy asztaltársaságot, egy VIP vendéget, mint azzal, hogy még közvetlenül a helyszínen kiváló minőségű fotóval ajándékozza meg! Szöveggel, cég- és rendezvény logóval még vonzóbbá teheti a képeket! Ha Ön bármilyen összejövetelt tart - legyen szó konferenciáról, sportrendezvényről vagy céges buliról - legfőbb célja, hogy a résztvevőkben a kellemes emlékek sokáig megmaradjanak. Mi ebben segítünk! Lepje meg vendégeit! Kis előkészítéssel, díszletettel, múlt századi korhű vagy extravagáns kosztümbe öltözve érdekes vagy mulatságos enteriőrbe állhatnak a meghívottak, hogy lefotóztassák magukat. Ezzel rendezvényeken mindig nagy sikerre számíthat!

Rendezvényfotózás.hu
Esküvőszervezők
http://www.eskuvoszervezok.hu/

Hogy minden tökéletes legyen. Vendéglátás, öltözködés, esküvőszervezés.

Esküvőszervezők
Népi fajátékok Magor Magyarjai Hagyományőrző Egyesület Játszótere
http://www.fakorhinta.gportal.hu

Régi korokat felidéző játékokat elevenítettünk fel: kézzel hajtott fa körhinta, hordólovaglás, diótörő, patkódobó és még sok márt, melyek furfangosak, szórakoztatóak, készségfejlesztőek, mindez által kellemes kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek, nagyoknak. Kézműves játszóházunk a Sütöde végigkíséri a kenyér útját a kalásztól az asztalig. Kőmalmokkal búzát őrölnek, ezt a lisztet tésztává gyúrják, formázzák, majd kemencében kisütik

Népi fajátékok Magor Magyarjai Hagyományőrző Egyesület Játszótere
Happy Day Produkciós Iroda
http://www.happyday.hu/

Üdvözöljük a születésnapi party, születésnapi buli, gyerek programok, felnőtt programok, csapat játék, helyszínek, játékok világában!

Happy Day Produkciós Iroda
Esküvőszervező.com
http://www.eskuvoszervezo.com/

Színvonalas és megbízható szervezést biztosítok az esküvő kitűzésének napjától a mennyasszonytánc végéig, legyen szó nagy létszámú lakodalomról, elegáns ünnepélyről, kerti mulatságról vagy meghitt, családias környezetben ünneplő társaságról. Asbolt Rita - Esküvő- és Rendezvényszervező

Esküvőszervező.com
Card Comp
http://www.cardcomp.hu/

Meghívók készítése esküvőre vagy rendezvényekre, szülinapra, névjegykártyák készítése, bélyegző készítés, szórólapok készítése, fénymásolás, levélpapírok, borítékok, spirálozás, oklevél, zsebnaptárok készítése.

Card Comp
Elite Magazin
http://www.elitemagazin.hu/

Elite Magazin Online. Sztárok, divat, társasági élet, egészség, kultúra.

Elite Magazin
Kedvcsinálók
http://www.kedvcsinalok.hu/

Bűvész műsor, tűzzsonglőr show, bohóc műsor, húsvéti nyuszi buli, bábszínház, gólyalábas bohóc műsor, szülinapi bohóc műsor, mese zenekar, lufihajtogató bohócok, arcfestők, zsonglőrök, gólyalábas artisták, színészek, kikiáltók, játékmesterek, pantomimesek, kézművesek, műsorvezetők, bábszínház.

Kedvcsinálók
Omega Jegyiroda - Paks
http://www.omegajegyiroda.hu/

Omega Jegyiroda - Paks. Cím : H-7030 Paks, Dózsa György út 102.

Omega Jegyiroda - Paks
V Rent
http://www.vrent.hu/

V Rent - A rendezvények biztos háttere. Bútor bérlés, kölcsönzés, rendezvénykellékek. Cégünk rendezvényekre, konferenciákra esküvőkre ad bérbe rendezvény kellékeket. Sátrak, székek, asztalok, textíliák, evőeszközök és egyéb kiegészítők kölcsönzése. Keresse elérhetőségeinket a weboldalon.

V Rent
Meghívók minden alkalomra
http://www.meghivoborze.hu

Egyedi esküvői meghívók, keresztelő, ballagási meghívók tervezése, készítése rövid határidővel akár online rendeléssel is! Egyedi igényeket is megvalósítunk! Menü és ültetőkártyák, értesítők, idézetek nagy választéka!

Meghívók minden alkalomra
Dublino - A vendéglátóipari bútor
http://www.dublino.hu/

Dublino Bútorbérlés. Hungary 1149 Budapest, Fogarasi út 11.

Dublino - A vendéglátóipari bútor
Protokoll tippek A-tól Z-ig
http://www.protokoll.hu/?q=node/17

A protokollosok és rendezvényszervezők a munkájuk során sok magyar és külföldi vendéggel találkoznak. Látogatásuk érdemi része a tárgyalóasztalok mellett dől el, de ennek jó szakmai alapokon álló, pontos szervezőmunkával kell kiegészülnie. Nem közömbös, hogy a hazájukba visszatérő vendégek milyen összképet alkotnak a vendéglátókról és ezáltal hazánkról.

Protokoll tippek A-tól Z-ig
Hirdetések
Oldal leírása
rendezvenyszervezes.wyw.hu: Rendezvényszervezés katalógus. Rendezvényszervező, rendezvény szervezés. Party service, esküvő, esküvőszervező iroda, protokoll, catering, konferencia, rendezvénytechnika.
Gyűjteményünkben 493 válogatott rendezvényszervezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 493 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 13464